Studentă cu simptome de covid găsită moartă în camera de cămin

Studentă cu simptome de covid găsită moartă în camera de cămin

Bethany Nesbitt, o studentă în vârstă de numai 20 de ani, a fost găsită decedata în camera de cămin, din Grace College, Indiana. Cu o săptămână înainte de deces, semnalase prezenta simptomelor specifice COVID-19

Tânăra era studentă la Psihologie şi suferea de astm. Primele simptome ale noului virus le-a avut pe 20 octombrie, conform membrilor familiei. După două zile a fost testată şi pusă în carantină, în camera de cămin unde era cazată. Din cauza unei erori însă, rezultatul testului nu i-a fost comunicat. După numai 6 zile a ajuns la Urgenţe. Nivelul de oxigen era extrem de scăzut, iar un medic a trimis-o acasă, pentru a se recupera, spunându-i că, probabil, are covid.

Pe 29 octombrie a fost retestată. Din păcate, tânăra nu a mai apucat să afle rezultatul, întrucât a fost găsită moartă după numai câteva ore, în dimineaţa zilei de 30 octombrie.

Conform presei locale din Indiana, cauza decesului a fost o embolie pulmonară. Aceasta constă în blocarea bruscă a unei artere din plămâni. Medicii legişti au constatat, de asemenea, ca infecţia cu coronavirus a avut un rol foarte mare în decesul studentei la Psihologie.

Citește și  Înghețată de casă 100 gustul copilăriei cu căpșuni și frișcă naturală

Iată ce a declarat medicul legist Tony Ciriello:

„După o investigație completă și după autopsie, cauza decesului a fost considerată ca fiind naturală, din cauza unei embolii pulmonare care nu fusese detectată anterior. Deși Covid-19 a jucat un rol important în acest deces, el nu a fost factorul principal.”

stiricalitative