Roman concediat din Marea Britanie pentru un raspuns sincer despre diferenta dintre romani si englezi

Roman concediat din Marea Britanie pentru un raspuns sincer despre diferenta dintre romani si englezi

Un roman concediat pentru sinceritate

Valentin Stoian, un tanar roman care munceste in Marea Britanie, a fost concediat dupa ce a raspuns sincer la intrebarea patronului sau despre diferenta dintre romani si englezi.

In mod amuzant, tanarul a postat intreaga poveste pe Facebook, in care a descris raspunsul dat patronului si faptul ca a fost concediat la finalul programului.

Tanarul a raspuns ca romanii sunt mai muncitori, mai buni la pat, mai seriosi, mai frumosi, mai hoti, mai sinceri, mai iubitori, mai umblam cu femeile lor, mai furam, mai venim si nu mai plecam.

Citește și  CULIŢĂ STERP ACUZAŢII DURE DUPĂ CE IANCU PIERDUT FINALA SURVIVOR NU SE ÎNREGISTRAU VOTURILE NU MI S-A PĂRUT ÎN REGULĂ

Patronul a parut sa aprobe ce a spus Valentin, dar la finalul programului i-a anuntat ca trebuie sa isi caute un alt job incepand de luni.

Reactia internautilorPostarea lui Valentin a starnit amuzamentul si incurajarea internautilor, care i-au transmis mesaje de sustinere si apreciere pentru demnitatea sa.

Unul dintre internauti i-a dat un sfat de a trata rasistii frustrati si aroganti cu demnitate si fruntea sus, iar altul l-a asigurat ca va gasi un job mai bun si va fi respectat pentru ceea ce stie sa faca.

Concluzia

In concluzie, aceasta poveste amuzanta a lui Valentin Stoian ne arata ca sinceritatea poate avea consecinte neasteptate si ca trebuie sa fim precauti in a raspunde la intrebarile delicate. Cu toate acestea, trebuie sa ne pastram demnitatea si sa nu ne lasam intimidati de atitudinea rasistilor sau arogantilor.

stiricalitative