Cum a aflat Gabriela Cristea că suferă de o boală gravă a dinților Fără să am niciun simptom

Cum a aflat Gabriela Cristea că suferă de o boală gravă a dinților Fără să am niciun simptom

Gabriela Cristea vorbește deschis despre viața și familia ei, și abordează chiar și subiecte mai sensibile, legate de problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta de televiziune a trecut prin două sarcini și s-a refăcut destul de repede, însă are niște neplăceri legate de dantură, pe care trebuie să le rezolve neapărat.

Boala cu care se confruntă Gabriela Cristea

Prezentatoarea emisiunii Mireasa – Urzeala Soacrelor a spus că are paradontoză, o boală care afectează dantura, și despre care nu știa până anul trecut. Pur și simplu a mers la dentist pentru o verificare și a aflat că trebuie să înceapă urgent tratamentul pentru a-și salva dinții.

Paradontoza este o afecțiune cronică de tip inflamator, una dintre cele mai grave boli ale dinților, care în timp, dacă nu este tratată, poate duce la pierderea dinților.

Debutul parodontozei nu este unul sesizabil, marcat de dureri sau stări acute de disconfort. Primele semne (sângerarea gingivală, inflamarea gingiilor, dureri ușoare) sunt adesea ignorate, în loc să fie un semnal de alarmă care să aducă pacientul la cabinetul stomatologic.

Așa se face că Gabriela Cristea nu a știut că are această boală și a aflat în urma unui consult de rutină.

Mă duc pentru că după patru ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parondontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv, spunea Gabriela Cristea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Din fericire pentru vedetă, totul este rezolvabil. Gabriela Cristea a spus, amuzată, că intră în revizie tehnică, în care se va ocupa de aspectul dinților săi și de corpul său. Vedeta își dorește să mai scape de câteva kilograme, iar apoi, după cum chiar ea a precizat, va fi: trasă prin inel.

Citește și  Daniela Crudu mamă fericită a lui Dominic Primele imagini cu micuțul

Gabriela Cristea la Mireasa – Urzeala Soacrelor

Fanii Gabrielei Cristea o pot vedea într-o formă maximă, la Mireasa-Urzeala Soacrelor. Vedeta de televiziune se află la cârma emisiunii extensie a show-ului matrimonial Mireasa de la Antena 1. Urzeala Soacrelor se vede de luni până vineri de la ora 19 la ora 21.00, pe Antena Stars

stiricalitative