Halucinant ce au descoperit medicii în craniul unui tânăr ajuns la spital cu dureri groaznice de cap. Zăcea acolo de mai bine de 20 de ani

Halucinant ce au descoperit medicii în craniul unui tânăr ajuns la spital cu dureri groaznice de cap. Zăcea acolo de mai bine de 20 de ani

Un tânăr de 28 de ani a ajuns de urgență la spital cu dureri groaznice în zona capului. Medicii s-au crucit când au descoperit ce obiect zăcea în craniul bărbatului de mai bine de 20 de ani.

Durerile de cap erau o normalitate pentru tânărul de 28 de ani. Se confrunta cu ele de când se știa. Însă, în ultima vreme, durerea devenise insuportabilă. Așa se face că nu mai reușea să doarmă cu nopțile. S-a văzut nevoit să apeleze la ajutorul doctorilor.

Ce au descoperit medicii în craniul unui tânăr ajuns la spital cu dureri groaznice de cap. Zăcea acolo de mai bine de 20 de ani

Pare incredibil, dar este povestea de viață a unui tânăr de 28 de ani din China, zona Shenzen. A ajuns la medici după ce durerile de cap au ajuns să nu-l mai lase să se odihnească.

Doctorii, dar și tânărul au rămas muți de uimire când au descoperit ce era în craniu.

După ce i-au făcut o radiografie craniană, medicii și-au dat seama că este vorba de un obiect mic din metal. Halucinant este că s-a dovedit a fi, de fapt, un glonț, care era înfipt în craniul tânărului de 20 de ani.

Citește și  Povestea Scandaloasa Din Spatele Acestei Fotografii Realizata La O Nunta De Tigani Din Romania

Cum a ajuns glonțul înfipt în craniul tânărului de 28 de ani

După ce au făcut descoperirea uluitoare, medicii l-au întrebat pe tânărul de 28 de ani dacă își amintește vreun incident în care să se fi folosit arme de foc. Acesta a relatat o întâmplare care a avut loc în urmă cu 20 de ani, pe vremea când avea doar 8 ani.

Acesta a povestit că el și fratele său s-au jucau cu un pistol cu aer comprimat. Arma s-a descărcat accidental, iar băiatul a fost lovit lateral de un glonț. Copiii au ținut secret episodul, ca să nu fie certați de părinți.

Citește și  Felicitări Mircea Bravo a devenit tătic Ce nume UNIC a ales pentru fetița sa și ce anunț a făcut actorul

Rana lăsată de glonț s-a vindecat în timp, mai mult a fost acoperită de păr. Așadar, tânărul nu a mai acordat niciun fel de atenție leziunii, mai ales că nu a fost dureroasă.

Medicii i-au spus tânărului că este un norocos. Glonțul i-ar fi putut lovi zona creierului.

Aceștia i-au mai explicat că norocul este că glonțul nu a intrat complet craniul, iar bărbatul nu s-a aflat în pericol.

Însă acum, tânărul care a trăit 20 de ani cu un glonț înfipt în cap a fost supus unei operații de extragere a glonțului de 1 cm lungime și 0,5 cm diametru, potrivit odditycentral.com

stiricalitative