Mirela Vaida și soțul ei dorm separat după 13 ani de căsnicie Uite asta se întâmplă

Mirela Vaida și soțul ei dorm separat după 13 ani de căsnicie Uite asta se întâmplă

Vedeta TV Mirela Vaida a recunoscut că ea și soțul ei dorm separat după 13 ani de căsnicie, mai ales că în viața lor au apărut trei copii. Cu toate acestea, prezentatoarea și Alexandru Vaida spun că și-ar mai dori și cel de-al patrulea copil.

Reamintim că înainte de a aduce pe lume primul copil, Mirezla Vaida a pierdut două sarcini și trăia cu teama că nu va putea deveni mamă niciodată.

Mirela și Alexandru Vaida sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună o familie frumoasă, binecuvântată cu trei copii.

Însă, chiar dacă prezentatoarea și soțul ei se iubesc pe zi ce trece tot mai mult, Mirela Vaida recunoaște că există și anumite schimbări în relația de cuplu. Concret, vedeta spune că aceasta s-a întâmplat treptat, odată cu venirea pe lume a celor trei copii.

Citește și  Dr. Monica Pop, operată a cincea oară în lupta cu cancerul

Mirela Vaida și soțul ei dorm separat

Prezentatoarea TV a dezvăluit cum s-a schimbat relația cu soțul ei, după ce în viața lor au apărut cei trei copii.

Mirela Vaida a mărturisit că de când au devenit părinți, ea și soțul ei nu mai petrec atât de mult timp unul în compania celuilalt, așa cum o făceau înainte.

Prezentatoarea TV a recunoscut că de multe ori nici nu mai apucă să doarmă în același pat cu partenerul ei, din cauza că se dedică foarte mult copiilor.

„Știi ce se întâmplă? Uite asta se întâmplă. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți, adormim.

Eu adorm cu copiii în pat, că le zic povestea de noapte bună, rugăciunea și… Eu adorm înaintea lor.

Citește și  Pensiile cresc cu pana la 90

Când mă mai întâlnesc și cu soțul meu… e 6 dimineața. Zic: «Ce am făcut, mă? Iar am dormit separați?» Al meu zice: «Da, dar și când te prind…»”, a povestit Mirela Vaida, în podcastul găzduit de Valentin Sanfira.

Mirela Vaida recunoaște că a trecut prin multe greutăți înainte de a deveni mamă. Îndrăgita prezentatoare TV a pierdut două sarcini până a adus-o pe lume pe Carla, primul ei copil.

Totodată, la scurt timp, vedeta și soțul ei au decis să-i ofere micuței încă doi frățiori, însă nu vrea să se oprească aici.

Mirela și Alexandru Vaida și-ar dori gemeni

Îndrăgita prezentatoare TV a recunoscut recent că se gândește să-și mărească din nou familia și că de data aceasta și-ar dori gemeni.

„Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți.

Și doctorița mea mi-a spus că dacă trec de 35 de ani, să facem fertilizare in vitro, că e mai greu după, șansele scad cu fiecare an după 30, nu mai ai aceleași rezerve.

Citește și  Armin Nicoară A Dat O Veste Șocantă În Cadrul Emisiunii Teo Show

Și uite așa m-am rugat la Dumnezeu, cu credință, cu speranță.

Și am rămas însărcinată cu Carla și vreau să zic că a fost cea mai mare bucurie. Mi-a fost frică să spun că sunt însărcinată, că dacă eu pierdusem două sarcini, am zis că nu mai spun până nu e mare copilul.

Am născut-o pe Carla natural, deși doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme. Am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut natural, la 33 de ani.

Am alăptat un an de zile. În pauzele de publicitate, soțul îmi aducea copilul la alăptat. După ce ți-a dat Dumnezeu primul, s-a desfundat conducta. Acum am mai face.

Două fete aș mai face, două, dacă mi-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai… aș fi cea mai fericită. Am și nume pentru ele”, a mai spus Mirela Vaida.

stiricalitative