Vouchere de 3000 de lei pentru această categorie de pensionari Iată în ce condiții vor putea intra în posesia banilor în luna martie

Vouchere de 3000 de lei pentru această categorie de pensionari Iată în ce condiții vor putea intra în posesia banilor în luna martie

Pensionarii cu afecțiuni stomatologice din județul Ilfov depun dosarele la primării și, în câteva săptămâni, după ce se face selecția, pot intră în posesia tichetelor de 3000 de lei.

Anul acesta Guvernul va acorda românilor care dispun de venituri mici vouchere pentru plata facturilor la energie, vouchere pentru alimente, pachete cu produse din fonduri europene. De asemenea, locuitorii din județul Ilfov care îndeplinesc anumite criterii vor primi vouchere pentru remedierea afecțiunilor dentare.

Vouchere de 3000 de lei pentru această categorie de pensionari! Iată în ce condiții vor putea intra în posesia banilor în luna martie!

Potrivit Președintelui Consiliului Județean Ilfov, pensionarii din Ilfov pot beneficia de un ajutor de 3.000 de lei, dacă îndeplinesc câteva condiții.

”Pentru Consiliul Județean Ilfov, investițiile în sănătate sunt prioritare. Avem foarte multe investiții în derulare, o mare parte dintre acestea sunt din PNRR dar și din buget propriu. O parte dintre acești bani vor merge către construirea și deschiderea ”unui spital nou, echipat cu dotare nouă”, în Buftea. Este vorba despre o investiție de 500 de milioane de euro din PNRR. Avem câteva programe care cred că sunt unice în România pe care le derulăm.

Unul dintre aceste programe, la care țin foarte mult, este ”Ilfovul zâmbește”.Le venim în ajutor cetățenilor cu o pensie mică, dar aici trebuie să fim atenți pentru că este posibil să fie nevoie să mărim pragul, pentru că în clipă de față este 1200 de lei și vom face niște analize și vom discuta și cu medicii stomatologi dacă putem să mărim pragul la pensiile sub 2000 de lei.

Citește și  O Femeie A Moștenit Milioane De La Bătrâna Pe Care O Îngrijise În Italia. Cine Era Aceasta

Le oferim acestora un sprijin financiar de 3000 de lei pentru lucrări la stomatolog. Pensionarii depun dosarele la primării și cred că, în câteva săptămâni, după ce se face selecția, se pot adresa unui cabinet stomatologic care este în apropierea lor pentru a merge să își facă lucrările. Decontarea se va face direct la Consiliul Județean”, a spus Hubert Thuma, potrivit romaniatv.net

stiricalitative