E BOMBA ZILEI Andreea Antonescu și jurnalistul sportiv se despart

E BOMBA ZILEI Andreea Antonescu și jurnalistul sportiv se despart

Andreaa Antonescu și jurnalistul sportiv Victor Vrînceanu au devenit de curând părinții unei fetițe. În ciuda bucuriei apărute în viața lor, cei doi au decis să pună capăt relației care dura de la începutul anului trecut.

Artista a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, printr-un mesaj publicat la story.

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat!

Despărțirea nu are drept cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter”, scris Antonescu.

Citește și  Dr. Ovidiu Bojor 93 de ani Sa mancam asta des deoarece previne infarctul stimuleaza rinichii si ficatul si calmeaza sistemul nervos

„Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei!

Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a completat Andreea.

Andreea Antonescu a dat primele detalii despre legătura cu Vrînceanu în luna august, când a vorbit și despre cea de-a doua ei sarcină. Antonescu mai are o fetiță dintr-o relație anterioară.

„A doua minune din viața mea!

Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media”, scria Antonescu vara trecută.

stiricalitative