Diana a murit sub privirile iubitului ei, după ce a fost înghițită de valuri. Noi detalii cutremurătoare despre tragedia de la malul Mării Negre

Înghițită de valuri, ar fi putut fi salvată, dar nimeni nu a vrut să intervină de frica valurilor puternice.

Diana, Denis și Andrei au decis să facă o plimbare pe malul Mării Negre, pe plaja din Soci, fără să bănuiască, însă, că avea să fie ultima zi din viața tinerei de doar 20 de ani. Diana a ținut cu tot dinadinsul să intre cu picioarele în apă. Andrei, unul dintre prietenii care o însoțeau, a încercat să o convingă să nu facă asta, dar fără izbândă.

Așa că Diana și iubitul ei, Denis, au intrat amândoi în apă. În câteva clipe valurile puternice i-au doborât, trăgând-o pe fată sub apă. Denis a reușit să se salveze, în timp ce prietena lui a fost trasă în larg sub privirile sale neputinicioase. După ce și-a tras sufletul, băiatul a intrat iar în apă să o caute, nu a găsit-o. Apoi a strigat disperat după ajutor, fără rezultat, însă. Nimeni nu a vrut să intervină, nici măcar salvamarul, de frică să nu aibă același sfârșit.

„N-a putut să facă nimic, ne-a spus că nu știa să înoate!”, a declarat unul dintre băieții care au privit cum Diana era înghițită de valurile uriașe.

Nici martorii care au privit îngroziți cum tânăra este înghițită de valuri nu au avut curajul să reacționeze și să sară în ajutorul ei, scrie wowbiz.ro.

Trupul Dianei a fost descoperit abia după câteva zile, iar acum familia și prietenii se pregătesc de înmormântare.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *