Cele mai bune bancuri . O să râzi garantat

Cele mai bune bancuri . O să râzi garantat

La şcoală, profesoara de matematică:– Gigel, ţi-ai făcut tema?– Nu.– Stai jos, 4!– Costel, ţi-ai făcut tema?– Mi-am uitat caietul acasă…– Stai jos, 4!– Bulă, ţi-ai făcut tema?– Nu, pentru că ieri, a trebuit să merg după frate-miu, care tocmai s-a eliberat din puşcărie…– Aaa! Vrei să mă intimidezi? Stai jos, 6!

*****

Soțul se intoarce, supărat foc, de la spital unde este internată soacra.Soția îl întâlnește în ușă:– Cum se simte mama?– Mama ta este sănătoasă ca un cal, în curand va fi externată și va rămâne la noi!– Nu înțeleg… Ieri medicul mi-a spus că nu e bine deloc.– Nu știu ce ai vorbit tu cu doctorul, dar mie mi-a spus să mă pregatesc pentru ce este mai rău!

***

– Vii weekend-ul viitor la mare?– Nu pot, trebuie să merg la o nuntă, chiar dacă nu am chef.– Hai fată, poate pleci mai devreme.– Ok, arunc buchetul și vin.

Două femei se intîlnesc după o perioada in care nu s-au văzut deloc:– Am auzit că soțul tău a murit, condoleanțe.– Așa e. Fix la 3 luni după nuntă.– Înseamnă că nu s-a chinuit mult …

stiricalitative