Ce face Dan Bordeianu de când s-a mutat la țară. Cum arată casa în care locuiește

Ce face Dan Bordeianu de când s-a mutat la țară. Cum arată casa în care locuiește

Dan Bordeianu se numără printre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Rolurile sale din Numai Iubirea și Lacrimi de iubire l-au făcut celebru în urmă cumai bine de 20 de ani. În prezent, Dan Bordeianu s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat la țară, împreună cu familia sa. Actorul trăiește o viață de vis, fiind înconjurat de natură. Iată cum arată casa lui Dan Bordeianu!

Dan Bordeianu s-a mutat la țară în urmă cu mai bine de 10 ani alături de soția și cei doi copii ai săi. Actorul locuiește acum la Brănești, lângă Pădurea Pusnicu, în casa în care a stat tatăl său și pe care a renovat-o. Deși s-a restras din lumina reflectoarelor, Dan Bordeianu este activ pe rețelele de socializare, acolo unde mai postează imagini cu casa lui.

Dan Bordeianu a devenit faimos după ce a jucat în serialele Numai iubirea și Lacrimi de iubire, iar la acea vreme forma un cuplu cu Adela Popescu. După despărțirea de prezentatoarea tv, actorul s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat împreună cu soția sa la țară, departe de agitația din București.

Dan Bordeianu, în vârstă de 47 de ani, s-a retras de pe micile ecrane. Actorul a renunțat la viața de oraș în urmă cu mai bine de zece ani și s-a mutat la țară, împreună cu soția sa și cele două fiice. Mai exact, Dan Bordeianu locuiește acum la Brănești, în apropiere de Pădurea Pusnicu și se bucură de peisajele ce-l înconjoară. Actorul se bucură de momentele petrecute alături de familia, iar din când în când postează imagini pe rețelele de socializare.

Citește și  Violeta îndrăgostită la 16 ani. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a făcut publice primele imagini cu iubitul ei

Dacă ne luăm după fotografiile postate de actor pe Instagram, putem spune că Dan Bordeianu se simte foarte bine în zona unde s-a mutat. Actorul iese la plimbare cu câinile prin pădure și împărtășește cu fanii săi câteva momente din viața sa.

Dan Bordeianu s-a mutat în casa construită de tatăl său, iar după moartea acestuia a renovat-o. Actorul locuiește într-o casă cu mansardă, iar grădina este amenajată chiar de el.

Pe lângă pasiunea de actorie, Dan Bordeianu adoră să prelucreze lemnul și face asta ori de câte ori vrea să se relaxeze. Casa actorului este superbă, amenajată în stil rustic și are un peisaj magnific. Dan Bordeianu este foarte fericit cu decizia pe care a luat-o de a se muta din București.

Dan Bordeianu a avut un mare succes la începutul anilor 2000, pe vremea când juca în telenovelele românești. Actorul a ales să iasă din lumina reflectoarelor și să se dedice exclusiv teatrului. Deși locuieste în afara Bucureștiului, acesta merge des în Capitală pentru repetitii la teatru.

„Ritmul se schimbă, liniștea interioară se schimbă. La țară, nu te mai uiți mai întâi pe telefonul mobil să vezi dacă plouă. Sigur că fac și eu asta, dar înainte să o fac mă uit la cer. Statul la țară îți oferă mai mult timp să te asculți pe tine. Si te ajută să te raportezi continuu la frunză, la vânt, la soare, la nori. E un lucru bun că sunt mai conectat nu neapărat cu natura, ci cu prezentul’, spunea Dan Bordeianu

stiricalitative