Alina Radi a făcut mărturisiri copleșitoare despre boala cu care s-a luptat Anca Molnar.

Anca Molnar s-a stins din viață la doar 35 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Acum, toți oamenii care au cunoscut-o și au apreciat-o își plâng durerea provocată de moartea ei, printre aceștia numărându-se și Alina Radi. Cântăreața, care a avut o legătură extrem de apropiată cu make-up artista, încă nu își poate reveni din șoc după ce a aflat că prietena ei s-a stins.

La scurt timp după ce soțul Ancăi Molnar a dat vestea cutremurătoare despre decesul acesteia, Alina Radi a făcut declarații copleșitoare.Artistei nu i-a venit să creadă că make-up artista nu mai este în viață și a mărturisit că a fost anunțată chiar de Claudiu, partenerul Ancăi, că roșcata a fost răpusă de boală.

„Sunt șocată de vestea pe care am primit-o! M-a sunat soțul ei azi dimineață și mi-a spus că am pierdut-o pe Anca noastră. Am pierdut un om extraordinar, o prietenă apropiată și dragă sufletului meu”, a spus Alina Radi.

Cum a aflat Anca Molnar că avea cancer?

Anca Molnar, cunoscută drept make-up artista vedetelor, nu credea vreodată că se va confrunta cu boala necruțătoare. Alina Radi a povestit că, în urmă cu ceva timp, prietena ei începuse să acuze stări de rău și dureri îngrozitoare de cap, dar nu s-a gândit că problemele sale de sănătate ar putea fi atât de grave.

În cele din urmă, atunci când durerile nu o mai lăsau nici să își desfășoare activitatea, Anca Molnar a mers la medic, acolo unde, în urma unui control de specialitate, i s-a descoperit o tumoare pe creier.

„Acuza în ultima perioadă tot mai des dureri infernale de cap. La început nu le-a dat atâta importanță, pentru că așa suntem noi, dar nu mai reușea tot timpul să-și desfășoare activitatea și a hotărât să meargă să-și facă un control de specialitate.Ea mi-a spus că dintre cunoscuți sunt prima persoană căreia simte că trebuie să-i spună, că eu pot să duc… mi-a spus că are tumoare pe creier”, a mai mărturisit Alina Radi.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *