Daniel Buzdugan are o soție pe care o ține departe de luminile reflectoarelor. Ce meserie are Monica incredibil

Daniel Buzdugan are o soție pe care o ține departe de luminile reflectoarelor. Ce meserie are Monica incredibil

Daniel Buzdugan, o figură cunoscută în mediul radio și televiziune, este adesea asociat cu glumele și umorul său caracteristic. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc detaliile unei povesti de dragoste care se întinde pe parcursul a 28 de ani, între el și Monica, soția sa de 18 ani.

Întâlnirea lor a avut loc în Iași în urmă cu aproape trei decenii, iar din acea zi a rămas o legătură puternică și doi copii minunați. Monica, medic stomatolog, a fost captivată de Daniel în timp ce acesta făcea interviuri pe stradă. Astfel, a început o frumoasă poveste de iubire care a culminat cu căsătoria în urmă cu 18 ani.

Despre Daniel se spune adesea că este un spirit jovial și plin de viață, însă puțini sunt cei care știu că el și Monica au ales să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Cererea în căsătorie a avut loc într-un loc special pentru ei, Grădina Botanică din Iași, subliniind legătura lor profundă.

Deși notorietatea lui Daniel este binecunoscută, el și Monica preferă să își păstreze intimitatea și să evite evenimentele mondene. Cu toate acestea, familia lor este centrul universului lor, având doi copii minunați, Luca și Maria.

Citește și  Anunț de ultimă oră despre Cornelia Rednic Este cutremur total în muzica populară A fost șocant

Pe lângă cariera sa în media, Daniel este și o persoană profund credincioasă. Puțini sunt cei care știu că el merge des la biserică, se roagă și are o legătură strânsă cu credința sa. În ciuda popularității sale, el rămâne modest și își atribuie familia și credința ca fiind cele mai importante aspecte ale vieții sale.

stiricalitative