Florin Piersic a fost externat și va fi dus la o clinică de recuperare. Ce au arătat probele de laborator

Florin Piersic a fost externat și va fi dus la o clinică de recuperare. Ce au arătat probele de laborator

Florin Piersic a traversat cu bine perioada dificilă din spital și a fost externat în dimineața zilei de 3 iunie. După o lună de internare și multiple intervenții chirurgicale la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, vestea externării sale a fost întâmpinată cu bucurie. Conducerea spitalului a confirmat că starea sa de sănătate este în îmbunătățire continuă, iar analizele de laborator arată că totul se îndreaptă în direcția corectă.

Cu toate că a fost externat, drumul către recuperare nu s-a încheiat încă pentru celebrul actor. În curând, el va fi transferat la o clinică specializată pentru a continua procesul de recuperare. Cu toate acestea, optimismul domnului Piersic este contagios, iar dorința sa de a reveni pe scenă este fermă. În urma unui mesaj de încurajare transmis fanilor săi, el a confirmat că va face tot posibilul să revină pe scenă cât mai curând posibil, sperând să fie din nou în lumina reflectoarelor în luna iunie.

Această veste este primită cu entuziasm de către comunitatea teatrală și admiratorii săi, care așteaptă cu nerăbdare reîntoarcerea sa pe scenă. Cu progresele sale pozitive și determinarea sa, Florin Piersic continuă să fie o sursă de inspirație pentru mulți.

stiricalitative