CÂT SUFERĂ O AMANTĂ IULIANA MARCIUC NE OFERĂ UN RĂSPUNS SURPRINZĂTOR.

CÂT SUFERĂ O AMANTĂ IULIANA MARCIUC NE OFERĂ UN RĂSPUNS SURPRINZĂTOR.

Iuliana Marciuc a vorbit recent deschis despre experiențele dificile pe care le-a trăit în timpul relației sale ca amantă a lui Adrian Enache, o poveste de dragoste care se întinde pe parcursul a peste 28 de ani.

Deși această relație de lungă durată a început în perioada în care amândoi erau implicați în alte căsnicii, Iuliana Enache a divorțat de soțul său în 2002, în timp ce Adrian Enache a rămas căsătorit cu mama fiicei sale, Corina Enache, pentru încă 7 ani, menținând în același timp o relație paralelă cu partenera sa actuală.

În acei ani, Iuliana Marciuc a povestit despre suferințele pe care le-a trăit din cauza vieții duble pe care artistul o ducea. Prezentatoarea TV a dezvăluit că momentele cele mai dificile pentru ea erau cele de sărbătoare, când Adrian Enache petrecea o zi cu ea și apoi o zi cu soția sa.

Participând în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, Iuliana Marciuc a discutat despre emoțiile intense pe care le-a trăit în acea perioadă.

Întrebată de Denise Rifai cât de mult suferă o amantă, Iuliana Marciuc a răspuns că acest lucru depinde de circumstanțe și de modul în care fiecare parte gestionează situația. Ea a subliniat că, în cazul lor, relația era cunoscută public, ceea ce a ajutat-o să facă față mai ușor suferinței.

Despre durerea cea mai intensă, Marciuc a menționat că aceasta survenea în special în timpul sărbătorilor.

Citește și  Atunci cand ne framanta ceva sau ne aflam intr-o situatie dificila nu e cazul sa ne stresam mult

În aceeași emisiune, Iuliana Marciuc a fost întrebată și despre presupusele infidelități ale sale față de Adrian Enache, inclusiv relația cu un om de afaceri grec. Ea a negat că ar fi avut multe aventuri și a confirmat doar povestea cu omul de afaceri grec, dar a precizat că aceasta nu a dus la o finalizare, așa cum a fost relatat în presă.

Astfel, Iuliana Marciuc a trăit ani de zile o relație interzisă cu Adrian Enache, în calitate de amantă.

stiricalitative