George Simion Liderul AUR Demontează Zvonurile Despre Educația Sa Rezultatele Impresionante De La Bacalaureat

George Simion Liderul AUR Demontează Zvonurile Despre Educația Sa Rezultatele Impresionante De La Bacalaureat

În contextul în care numeroși oameni de stat sunt acuzați că nu dețin o diplomă de Bacalaureat sau că aceasta este falsă, George Simion, liderul AUR, a ținut să lămurească situația. Prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, politicianul a prezentat rezultatele sale la examenul de Bacalaureat.

Acesta a absolvit examenul în anul 2005, în cadrul căruia a susținut șase probe. La examenul oral de franceză și română, George Simion a obținut notele maxime, respectiv 10. De asemenea, la probele scrise, a primit calificative de 9 la română, 9.55 la istorie, 9.60 la engleză și nota maximă la proba de educație fizică. Simion a scos în evidență faptul că nu doar a absolvit examenul de Bacalaureat, dar a reușit să obțină rezultate deosebite.

În ultima perioadă, activitatea lui George Simion a fost în centrul atenției, iar faptul că a obținut rezultate deosebite la examenul de Bacalaureat a crescut și mai mult interesul publicului. Atunci când a fost întrebat despre situația studiilor sale, Simion a declarat fără echivoc că deține o diplomă de Bacalaureat, precum și studii superioare și postuniversitare.

Cazul lui Simion vine în contrast cu cel al premierului Marcel Ciolacu, care a fost acuzat de Eugen Teodorovici că nu a terminat liceul și că a făcut uz de fals atunci când s-a înscris la facultate. Teodorovici a subliniat că Ciolacu nu și-a prezentat niciodată diploma de Bacalaureat publicului, lucru care a generat speculații și controverse.

Citește și  Trei zodii care își iau adio de la necazuri și supărări. Soarele strălucește și pe strada lor la început de lună

Într-o perioadă în care societatea românească este marcată de numeroase scandaluri privind falsificarea diplomelor, afirmarea lui George Simion vine ca o gură de aer proaspăt și demonstrează că nu toți politicienii se ascund în spatele unor documente neclare. Dimpotrivă, Simion a decis să își afișeze rezultatele la Bacalaureat, demonstrând că a urmat un drum educațional corect și că are toate calificările necesare pentru a ocupa o poziție de conducere în cadrul statului.

stiricalitative