Rugăciunea care te protejează de rău și pagube și îți aduce succes în viață către Maica Domnului cea care ajută rapid

Rugăciunea care te protejează de rău și pagube și îți aduce succes în viață către Maica Domnului cea care ajută rapid

În momentele de încercare și neliniște, când pare că soluția nu se ivește și te simți copleșit de greutatea problemelor tale, găsește alinare în rugăciunea către Maica Domnului, cunoscută ca Ajutătoarea celor aflați în suferință, care mijlocește în fața Bunului Dumnezeu pentru a-ți oferi îndrumare și sprijin în depășirea necazului.

Pentru a experimenta binefacerile ocrotitoare ale Maicii Domnului, este recomandat să te rogi în fața Icoanei sale la biserică. După rugăciune, este important să discuți cu duhovnicul tău și să ceri îndrumare pentru a depăși dificultățile cu care te confrunți. Aprinderea unei lumânări și rugăciunea sinceră în fața Icoanei Maicii Domnului constituie un gest de adorare și credință:

“Sfântă Maria, mă încred în tine cu toată inima mea, cerându-ți ajutorul!Am încredere că vei asculta chemarea mea în timpul suferinței și mă vei sprijini când îmi este greu.Îți promit că voi face cunoscută această rugăciune și altora, în semn de recunoștință. Te rog, cu smerenie, să aduci liniște în tristețea și durerea mea.În numele rugăciunii tale fără de seamă și a bucuriei ce ai simțit-o când l-ai găzduit pe Mântuitorul lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea, astfel încât să ne păstrăm credința în Dumnezeu în inimile noastre și să fim vrednici de a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă cuprinde acum. (Aici se spune dorința).Te rog, Ajutătoarea celor aflați în suferință, biruiește orice obstacol, așa cum ai biruit balaurul aflat la picioarele tale.”

După ce ai rostit această rugăciune, continuă cu “Tatăl Nostru”, apoi cu rugăciunea “Bucură-te, Marie, cea plină de har, Domnul este cu tine! Binecuvântată ești între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău, Iisus Hristos, Mântuitorul sufletelor noastre. Sfântă Maria, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre. Amin.”

stiricalitative