Ce se întâmplă cu fiul adoptiv al Luminiței Anghel Nu sunt deloc bine. Mă simt luat la mișto David Pușcaș riscă să rămână fără locuință.

Ce se întâmplă cu fiul adoptiv al Luminiței Anghel Nu sunt deloc bine. Mă simt luat la mișto  David Pușcaș riscă să rămână fără locuință.

David Pușcaș se confruntă cu o perioadă extrem de dificilă în prezent. Fiul adoptiv al cântăreței Luminița Anghel se află în pericol să fie evacuat din apartamentul în care locuiește cu chirie.

De-a lungul anilor, Luminița Anghel a fost preocupată de situația fiului ei, dar acum relația dintre ei s-a deteriorat, în special după ce David a făcut numeroase acuzații împotriva ei în spațiul public. La vârsta de 29 de ani, David se descurcă singur financiar.

Pentru a face față cheltuielilor cu chirie, David lucrează ca spălător de vase într-un restaurant. Recent, a fost nevoit să ia o pauză de la serviciu, dar când a încercat să se întoarcă, a aflat că nu mai este dorit de angajatori.

Din cauza lipsei de bani, David se află în pericol să fie evacuat din locuința sa din București.

“Nu traversez deloc o perioadă bună, iar în viitorul apropiat sunt în pericol să rămân fără casă. Trebuia să încep să lucrez la un restaurant, dar cei de acolo mi-au transmis că nu mai sunt interesati de colaborarea cu mine. Am fost păcălit”, a mărturisit David Pușcaș pentru Click.

Recent, David și-a exprimat speranța că își va găsi un loc de muncă stabil și că va avea succes în viața profesională, ceea ce ar putea duce la o reconciliere cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel.

Citește și  Viorel Lis îi lasă soției sale moștenire tot ce are. Fostul edil al Capitalei vrea ca Oana să devină mamă

“Cred că dacă voi reuși să îmi construiesc o carieră solidă și să am succes, atunci ne vom putea împăca. Atunci îi voi spune: ‘mamă, am reușit, sunt bine, te iubesc’. Îmi doresc să am succes profesional și să o invit să ieșim la cină, să ne reamintim de vremurile bune”, a afirmat el.

Pe parcursul activității sale de spălare a vaselor la restaurant, David a fost recunoscut de oameni.

“Oamenii îmi spuneau că nu sunt potrivit pentru un astfel de loc de muncă. Mă recunoșteau de la televizor și mereu am fost o persoană controversată. Am lucrat opt ore pe zi într-o bucătărie subterană, fără să văd lumina zilei, dar am făcut-o cu plăcere”, a adăugat el.

Citește și  Eleva a rămas însărcinată în 1999 la 15 ani nu a avortat și apoi a mai făcut alți șapte copii. Mi-a fost rușine mă ascundeam. Uite ai cui erau copiii

Deși nu are studii în domeniul actoriei, David își dorește să își îndeplinească visul de a juca în seriale și intenționează să îi ceară ajutorul producătoarei Ruxandra Ion.

“Aș vrea să mă întorc în lumina reflectoarelor și să îmi arăt talentul. Mi-ar plăcea să joc într-un serial și deja am început să mă pregătesc pentru acest lucru. O să îi scriu doamnei Ruxandra Ion, pentru că știu că este mereu în căutare de noi talente. Așa cum a susținut-o pe Cristina Ciobănașu, poate reușesc și eu să o impresionez. Cunosc mulți actori, printre care și pe Cristina Ciobănașu, și am încredere că pot face acest lucru”, a încheiat David.

stiricalitative