PROMISIUNEA PE CARE VLAD GHERMAN I-A FĂCUT-O OANEI MOȘNEAGU ÎN ZIUA NUNȚII LOR. FANII S-AU TOPIT!

PROMISIUNEA PE CARE VLAD GHERMAN I-A FĂCUT-O OANEI MOȘNEAGU ÎN ZIUA NUNȚII LOR. FANII S-AU TOPIT!

Astăzi, Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios. Cei doi actori au făcut un pas important și au spus „Da!” în fața lui Dumnezeu. În ziua nunții, actorul din serialul „Lia – Soția soțului meu” (Antena 1) i-a făcut o promisiune specială soției sale! Iată ce a postat pe rețelele de socializare, după ceremonia din biserică.

Duminică, 2 iunie 2024, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit destinele în fața Divinității. Pe rețelele de socializare, au încărcat o multitudine de fotografii de la marele eveniment. De altfel, actorul i-a făcut o promisiune soției sale, chiar în ziua nunții. Pe pagina personală de Instagram, partenerul Oanei Moșneagu a notat un mesaj emoționant. I-a promis că va fi alături de ea la bine și la greu!

„La bine, dar mai ales la greu. Promisiune pentru totdeauna!”, este mesajul notat de Vlad Gherman, pe Instagram.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios pe 2 iunie 2024

Citește și  Știai asta Ce se întâmplă în corpul tău când bei un păhărel de vișinată Nici nu îți imaginezi ce efecte are

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ales să se căsătorească religios la data de 2 iunie 2024. Cei doi au pregătit totul din timp, iar ținutele vestimentare pe care le-au purtat la ceremonie au strălucit. Oana Moșneagu a ales să îmbrace o rochie de mireasă satinată, care i-a pus în valoare talia, dar și zona gâtului. Desigur, soțul ei a îmbrăcat un costum specific acestui eveniment, fiind asortat cu un papion negru. De altfel, Oana Moșneagu a ales să accesorizeze într-un mod foarte special ținuta purtată în biserică. Printre elementele care au strălucit se numără și un colier cu perle și un fluture alb.

Pe rețelele de socializare, Oana Moșneagu a notat, în urmă cu câteva ore, un mesaj emoționant. După ce au pășit în afara bisericii, actrița a încărcat și câteva fotografii de la marele eveniment.

„Meet the Ghermans❤️ 3 ani ne-au adus aici. Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat. Welcome love, stay here forever”, este mesajul notat de Oana Moșneagu.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *