Cristian Ciaușu este marele câștigător de la Românii au talent 2024 sezonul 14 Tânărul pleacă acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro

Cristian Ciaușu este marele câștigător de la Românii au talent 2024 sezonul 14 Tânărul pleacă acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro

Românii au talent 2024, sezonul 14, a fost câștigat de Cristian Ciaușu. Vineri seara, în marea finală, Cristian Ciaușu a încins scena, acompaniat de taraf, un spectacol extraordinar la nai.

Juriul a fost impresionat de prestația lui Cristian, iar publicul l-a votat într-un număr foarte mare.

​Andra: „Nu o să spun foarte multe pentru că mi-am exprimat dragostea față de muzica lui. Balsam pentru suflet a fost. Bravo!”, a spus Andra, după numărul lui Cristian.

Andi Moisescu: „Omul a demonstrat aici o mare măiestrie. Este excepțional”, a continuat Andi.

Dragoș Bucur: „Ce poate fi mai românesc decât naiul? Bravo!”, a spus și Dragoș.

Bobonete: „Bravo, Cristian! Ne-ai dat peste cap. Să câștige naiul Românii au talent”, a continuat Mihai Bobonete.

Vineri, 31 mai, a avut loc finala Românii au talent, sezonul 14. 11 concurenți au urcat pe scenă pentru a-și demonstra talentul și a impresiona juriul format din Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, dar și publicul de acasă, dar numai unul a reușit să cucerească inimile tuturor.

Finaliștii aplaudați la scenă deschisă au fost Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

Publicul a fost cel care a decis prin vot cine merită să fie desemnat câștigătorul sezonului 14 al show-ului Românii au Talent. Pe lângă premiul cel mare, a fost acordat și premiul 2, în valoare de 20.000 de euro, câștigat de și premiul 3, în valoare de 10.000 de euro, câștigat de Ansamblul Hecenii.

Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a fost câștigat de Carla Munteanu, în vârstă de 14 ani.

Locul 11 – Anastasiia Beaumont

Locul 10 – VAN

Locul 9 – Eduard Anghelescu

Locul 8 – Villia

Locul 7 – Dora Debreczeni

Locul 6 – Karlos Tănăsucă

Citește și  Ion Țiriac miliardarul român care iubește la orice vârstă

Locul 5 – Calisthenics România

Locul 4 – Emanuel Barica

Rareș Prisacariu a câștigat Românii au talent 2023. Concurentul a primit trofeul emisiunii, dar și premiul în valoare de 120.000 de euro. Concurentul, care pe atunci avea 7 ani, a impresionat cu talentul lui la recitat publicul, care l-a votat în număr foarte mare. La auzul veștii, Rareș Prisacariu a izbucnit în lacrimi, emoționat de tot ce trăiește.

Primul sezon al emisiunii de la Pro TV a fost câștigat de Adrian Țuțu, al doilea – de Cristian Gog și al treilea – de Bruno, un dresor de câini. Au urmat apoi Speedcubing, Laura Bretan, Lorelai Moșneguțu, Emil Rengle, Ana Maria Pantaze, Radu Palaniță, Ana Maria Mărgean și Darius Mabda în 2022.

stiricalitative