BISCUIȚI CU UNT

BISCUIȚI CU UNT

INGREDIENTE:

3 căni de făină de grâu obișnuită

185g unt la temperatura camerei

¼ cană lapte

1 ou

1½ cană zahăr pudră

¼ linguriță sare

2 lingurițe extract de vanilie

Citește și  Furtuna care face prăpăd în Europa ajunge și în România. Când va fi lovită și țara noastră de furtuna Renata

METODĂ:

Într-un bol mare, cerni împreună făina și sarea, amesteci și dai deoparte.

Într-un alt bol, bate untul și zahărul pudră până devine palid și cremos.

Adaugă un ou și bate timp de aproximativ 3 minute.

Adaugă laptele și extractul de vanilie și amestecă.

Adaugă treptat făina la amestecul de unt și amestecă bine.

Citește și  Andreea Marin a făcut declarația la 11 ani după divorțul de Ștefan Bănică. A dorit ca informația să vină direct de la ea

Pune aluatul în pungi de înghețată cu diferite duze.

Stoarce aluatul pe o tavă de copt unsă și tapetată.

Pune tava în frigider și las-o să se răcească timp de 30 de minute (biscuiții nu își vor pierde forma în timpul coacerii).

Coace în cuptorul preîncălzit la 180°C până devin aurii.

stiricalitative