ZÂNA ERA ÎNFOMETATĂ CE SALARIU MIC AVEA ANDREEA MARIN LA SURPRIZE SURPRIZE PUTEAM SĂ-MI CUMPĂR DOAR O STICLĂ DE SUC ACIDULAT PE LUNĂ ȘI AVEAM UN SINGUR SACOU. RĂMÂNEAM FĂRĂ BANI DE LA O LUNĂ LA ALTA.

ZÂNA ERA ÎNFOMETATĂ CE SALARIU MIC AVEA ANDREEA MARIN LA SURPRIZE SURPRIZE  PUTEAM SĂ-MI CUMPĂR DOAR O STICLĂ DE SUC ACIDULAT PE LUNĂ ȘI AVEAM UN SINGUR SACOU. RĂMÂNEAM FĂRĂ BANI DE LA O LUNĂ LA ALTA.

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute personalități din televiziunea românească, a făcut o dezvăluire surprinzătoare legată de perioada în care prezenta emisiunea de mare succes “Surprize, Surprize” la TVR 1. Deși mulți ar fi tentați să creadă că o vedetă TV ar fi beneficiat de un salariu consistent, Andreea a dezvăluit că realitatea era cu totul alta – salariul ei era într-adevăr foarte mic.

În ciuda succesului emisiunii și a recunoașterii pe care o primea din partea publicului, Andreea Marin povestește că a început de la zero în această industrie, învățând pe parcursul experienței și adaptându-se la toate provocările. Potrivit mărturisirilor sale, ea era plătită “cu jumătate de normă”, iar suma primită lunar era atât de mică încât își permitea să își cumpere doar o sticlă de suc acidulat.

“Am început de la zero. Am făcut interviuri pe stradă și am învățat totul începând de la baza. Nu-mi amintesc exact suma salariului în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, iar salariul era și așa mic. Îmi amintesc că puteam să-mi cumpăr doar o sticlă de suc acidulat pe lună, pe care astăzi nu-l mai beau, și să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus și întors, pentru că doream să fiu elegantă. Eram o doamnă și îmi doream să merg pe tocuri”, a declarat Andreea Marin.

Deși era o prezență elegantă pe micile ecrane, Andreea mărturisește că resursele sale financiare erau extrem de limitate. Ea avea doar un singur sacou și își permitea să își achiziționeze haine scumpe doar după un timp în care situația sa financiară s-a îmbunătățit. Mai mult, vedeta recunoaște că se confrunta adesea cu lipsa banilor de la o lună la alta, o situație care ar fi surprins multe persoane.

“Aveam un singur sacou. Nu dețineam nimic scump, nu îmi permiteam să port haine scumpe. În timp, situația mea s-a îmbunătățit, dar nu neapărat și bugetul meu (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de multe ori. Nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale, chiar și atunci când eram la ‘Surprize’. Nu am început să fiu bine plătită decât atunci când am preluat rolul de director al acestei emisiuni! Îmi permiteam să mă îmbrac elegant doar pentru emisiune”, a povestit Andreea Marin.

Aceste mărturisiri ale Andreei Marin aruncă o lumină nouă asupra perioadei sale de început în industria media, arătând că, în ciuda aparențelor, realitatea din spatele reflectoarelor era una mai puțin strălucitoare. Este un exemplu de umilință, perseverență și determinare pentru toți cei care își urmăresc visurile, indiferent de obstacolele pe care le întâmpină. Experiența sa arată că succesul nu vine întotdeauna însoțit de bogăție materială, ci mai degrabă de pasiune, muncă asiduă și dorința de a învăța și de a crește în fiecare zi.

stiricalitative