Rică Răducanu marele absent de la meciul de adio al Generației de Aur.Fostul mare portar al echipei naționale le aduce acuzații dure foștilor colegi de breaslă

Rică Răducanu marele absent de la meciul de adio al Generației de Aur.Fostul mare portar al echipei naționale le aduce acuzații dure foștilor colegi de breaslă

În timpul spectaculosului meci dintre Generația de Aur și Legendele Lumii, care a avut loc la Arena Națională și s-a încheiat cu o remarcabilă victorie a tricolorilor cu scorul de 3-2, numele lui Rică Răducanu (în vârstă de 78 de ani), legendarul jucător al echipei Rapid, a fost notabil lipsit din peisaj. Absența sa a stârnit întrebări și speculații, iar prin intermediul platformei Playtech Știri, acesta a transmis un mesaj ferm și adesea critic fostelor sale colegi de breaslă, care par să-l fi “uitat” în acea zi de glorie.

Rică Răducanu, emblematicul fotbalist, este profund dezamăgit de faptul că nu a fost invitat la acest eveniment grandios, considerând că, având în vedere contribuția sa la fotbalul românesc, organizatorii ar fi trebuit să-i ofere o invitație în tribune, ca un semn de recunoștință:

“Eu i-am ghidat pe acești tineri, începând cu Stelea, i-am sprijinit, așa s-a întâmplat. Am pledat pentru Prunea, am luptat să-l promovez la antrenori. Dar nimeni nu s-a gândit să mă invite și pe mine. Ar fi trebuit să fiu acolo, am meritat asta, sunt profund dezamăgit, mi-e greu să cred.”

Rică Răducanu a adus în discuție și problemele grave de sănătate cu care se confruntă în prezent și a vorbit despre momentele de glorie petrecute alături de foștii săi colegi de echipă:

“Cu unii dintre ei am împărțit momente la o bere, alături de partenerii lor, și acum nu mai sunt luați în seamă. M-au exclus din ecuație, crezând că îi eclipsam? Împreună cu Dobrin am fost, la un moment dat, vedetele televiziunilor și ale ziariștilor, iar acum poate toate camerele ar fi fost îndreptate spre mine, pentru interviuri. Dar cândva, era imposibil să existe un eveniment fără prezența mea.”

De asemenea, Rică Răducanu și-a exprimat tristețea și compasiunea față de tragedia prin care trece fostul fotbalist Iosif Rotariu, ale cărui suferințe personale și pierderi dramatice nu au trecut neobservate:

Citește și  PUN PARIU ca nu stii cine e tanarul din imagine. TRECE PRIN CLIPE URATE IN ACEST MOMENT.

“Săracul om, acest băiat a avut parte de multe necazuri, încă de la începuturile sale. A avut șansa de a juca în străinătate, pentru a-și întreține familia. Acum, nimeni nu mai vrea să audă de el, pentru că nu mai este bogat.”

Este evident că Rică Răducanu, pe lângă regretul că nu a fost prezent la evenimentul important, este profund marcat de modul în care fotbaliștii legendari sunt tratați în prezent și de soarta colegilor săi care au trecut prin momente de cumpănă.

stiricalitative