Tarifele pentru Taraful de la Clejani au crescut semnificativ

Tarifele pentru Taraful de la Clejani au crescut semnificativ

Dupa ce scandalul in care a fost implicat fiul lor, Fulgy, a adus o agitatie neasteptata in jurul familiei Clejanilor, acum fanii se confrunta cu o alta provocare: tarifele in crestere pentru accesul la Taraful de la Clejani. Daca in trecut acestia erau prezenti la evenimente si petreceri, acum pare ca luxul de a-i avea pe Viorica si Ionuta la evenimentul tau vine la un pret pe masura.

Potrivit informatiilor furnizate de spynews.ro, tarifele pentru Taraful de la Clejani au cunoscut o creștere semnificativă. Pentru a-i avea pe parintii lui Fulgy la evenimentul tau, trebuie sa fii pregatit sa scoti din buzunar o suma considerabila, intre 5000 si 5500 de euro, in functie de data si de cerintele specifice ale evenimentului.

In acelasi registru al trupelor de petrecere cautate in Romania, se regasesc si alte nume sonore, precum Taraful Cleante & Diana Matei (cu tarife intre 2500 si 3500 de euro), Nicu Paleru & Taraf (4700 de euro) sau Romeo & Gipsy (cu tarife intre 2500 si 3000 de euro). Acest lucru demonstreaza ca industria muzicala din Romania se confrunta cu o schimbare semnificativa, iar preturile pe care le solicita artistii pentru evenimente sunt pe masura popularitatii lor.

Declaratia emotionanta a lui Ionuta de la ClejaniIn cadrul unei emisiuni TV, Ionuta de la Clejani a facut cateva precizari importante referitoare la scandalul in care este implicat fiul sau, Fulgy. Desi recunoaste ca acesta a gresit, Ionuta nu ezita sa isi exprime tristetea in fata situatiei dificile pe care o traverseaza familia lor. “Sunt intristat, ma doare pentru ca e baiatul meu si a cazut victima unor nenorociti, care nu fac decat sa profite de ei”, a declarat Ionuta de la Clejani, subliniind ca este important ca tinerii sa fie protejati si sa primeasca sustinere in fata provocarilor cu care se confrunta.

Citește și  BANCUL ZILEI

Astfel, cresterea tarifelor pentru Taraful de la Clejani este doar unul dintre aspectele care aduc o noua perspectiva asupra pietei muzicale din Romania. Fanii sunt incurajati sa fie parte din aceasta schimbare si sa sprijine artistii talentati in ciuda provocarilor cu care se confrunta.

stiricalitative