Valentin Sanfira și Codruța Filip secretul unei relații fericite

Valentin Sanfira și Codruța Filip secretul unei relații fericite

Valentin Sanfira si Codruta Filip se descurca cu bine, cu noroc, sa gestioneze eficient mici conflicte dintre ei. Invitati in cadrul programului Teo Show, cei doi au dezvaluit cele mai obisnuite motive de dezacord. Se pare ca Codruta este cea care se aprinde mai repede, fiind influentata in mod semnificativ de marturisirile sotului ei, fapt ce ii schimba total atitudinea. Artistul mentioneaza ca uneori se simte intr-o situatie dificila in relatia cu ea, deoarece ea se simte deranjata daca este intrebata, dar in acelasi timp se simte la fel de deranjata daca nu este intrebata.

Motivul pentru care apar discutii in cuplul format din Valentin Sanfira si Codruta FilipCu toate acestea, Codruta a insistat sa sublinieze ca aceste aspecte sunt specifice oricarei femei si nu reprezinta doar o trasatura a personalitatii ei.

“La inceput, privirea, parca de criminal in serie. Nu reactioneaza initial cand o intrebi, de ce o intrebi, daca nu o intrebi, nu-i pasa. Se uita, mananca, doarme, nu-i pasa”, a explicat Valentin.

“Acestea sunt aspecte generale, obisnuite pentru femei, deja nu mai sunt speciale. Schimba descrierea ca nu…”, a replicat sotia.

Citește și  Generatia nascuta inainte de 1980 amintiri si realitate

Unul dintre lucrurile care il deranjeaza pe Valentin la Codruta este faptul ca unele discutii pornesc de la evenimente petrecute in trecut, acum ani in urma.

“Acum 4 ani ai facut acel lucru. Le aduce in discutie cu o forta care te desfiinteaza. Vorbeste tare”, a spus Valentin.

In replica, sotia sa a amintit de o intamplare petrecuta la medic, cand medicul a avut senzatia ca ea il striga.

“De obicei vorbesc tare. Am fost la doctor si mi-a zis: «De ce strigati la mine?» «Nu, asta e felul meu de a vorbi!» «Nu, ma strigati, imi este frica sa va consult»”, a relatat Codruta Filip.

Citește și  RUGĂCIUNE CU MARE PUTERE A ELIBERĂRII DE SUPĂRĂRI ȘI NECAZURI

“Atunci cand exista o neliniste sufleteasca, lucrurile nu merg asa cum trebuie”Valentin Sanfira si Codruta Filip sunt mai fericiti ca niciodata si nu isi doresc altceva decat ca aceasta stare de fericire sa dureze pentru tot restul vietii lor. Isi doresc si liniste si sa se bucure unul de celalalt.

“Ne bucuram de ceea ce avem. Ne bucuram de viata si ne facem timp unul pentru celalalt. Nu suntem tot timpul in viteza. Ne dorim sa fim impliniti sufleteste. Atunci cand exista comunicare, intelegere, si iubire, lucrurile merg altfel”, au declarat cei doi intr-un interviu acordat la un an de la casatorie.

stiricalitative