Numele lui Dan Negru apare în testamentul lui Florin Piersic. Legătura specială dintre omul de televiziune și maestrul actor

Numele lui Dan Negru apare în testamentul lui Florin Piersic. Legătura specială dintre omul de televiziune și maestrul actor

Într-o perioadă de îngrijorare și rugăciuni pentru sănătatea lui Florin Piersic, o descoperire emoționantă vine la lumină, dezvăluind legătura specială dintre marele actor și prezentatorul Dan Negru. Într-un „testament” olograf, Florin Piersic își exprimă afecțiunea și aprecierea pentru prietenul său, lăsând o moștenire de prietenie și speranță. Povestea dezvăluie că în urmă cu doi ani, la lansarea cărții sale „Viața este o poveste…”, Florin Piersic își făcea apariția într-un cadru plin de fani, iar Dan Negru îi făcea onoarea prezentării. Într-un moment special, actorul îi dedica cuvinte emoționante prietenului său, scriindu-i un mesaj memorabil chiar pe carte..

Planuri și visuri anulate Dan Negru, la rândul său, împărtășea planurile mari pe care le avea alături de Florin Piersic. Într-o declarație, el exprima dorința de a uni cele două branduri uriașe, Hollywood și Piersic, printr-o întâlnire tradițională de Crăciun. Cei doi aveau planuri mari pentru anul respectiv, inclusiv conferințe cu admiratorii în diverse orașe europene și în România. În mijlocul îngrijorării și a perioadei dificile prin care trece marele actor, descoperirea acestui „testament” olograf aduce o notă de căldură și prietenie în inimile celor care îl admiră pe Florin Piersic. Cu gânduri de însănătoșire și cu speranța unei recuperări complete, admiratorii și prietenii săi rămân alături de el, trimițându-i cele mai bune urări și gânduri de încurajare.

„Dănuțule, m-ai dus cu preșul, cu întâlnirea de la Hollywood! La anul sau poate peste doi, trei ani, adică la 90 ai mei, o facem! Îmi datorezi o întâlnire cu Clint Eastwood…Dincolo de toate, sunt tare fericit că mi-ai fost alături atâția ani! Prieten fără pereche! Nu uita că-ți datorez o revanșă la concursul de înot în…Dubai!! Te iubesc fără final! Puștiul Florin Piersic.”, a fost declarația pe care Florin Piersic i-a dedicat-o omului de televiziune. Aceste cuvinte nu doar că reflectă relația de prietenie profundă dintre cei doi, ci și dezvăluie planuri îndrăznețe pentru viitor. Dan Negru și Florin Piersic aveau planuri mari pentru anul curent, însă pandemia și problemele de sănătate ale actorului au amânat aceste proiecte. Negru avea în vedere organizarea unor conferințe cu admiratorii în Roma, Londra, Madrid și chiar în România, dorind să creeze o punte între două lumi fascinante: Hollywood-ul și talentul incontestabil al lui Piersic.

stiricalitative