Monica Anghel vocea de aur a muzicii românești la 46 de ani.

Monica Anghel vocea de aur a muzicii românești la 46 de ani.

Monica Anghel, una dintre cele mai apreciate voci feminine din industria muzicală din România, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa personală.

Monica Anghel, în vârstă de 46 de ani, este recunoscută pentru talentul său muzical și pasiunea pentru scenă. În prezent, artista este căsătorită cu Marian Caraivan și au împreună un băiețel pe nume Aviv. Cu toate acestea, Monica mai are un mariaj la activ cu medicul Andrei Carandino, specialist în chirurgie estetică.

Despre relația sa cu Marian Caraivan, Monica Anghel a făcut mărturisiri sincere și neașteptate. Artista a vorbit deschis despre provocările cu care se confruntă în căsnicie, subliniind că fericirea înseamnă echilibru și că nu există căsnicii perfecte. Într-un interviu, Monica a dezvăluit: „Pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Nu există nicio rețetă perfectă și nu există niciun mariaj perfect. Ce crezi, că eu cu soțul meu nu ne mai certăm? Sau ce crezi, că suntem așa: „Te rog, dragul meu!, Da, draga mea!” Nu. Ne certăm din diverse motive, de exemplu, el îmi spune că sunt prea cicălitoare sau că atunci când vrea să vorbească și el cu Aviv, mă bag și eu în discuție și se enervează…”

Monica Anghel a subliniat că tensiunile apărute în căsnicie sunt normale și că este important să depășim aceste momente cu înțelegere și comunicare.

Artista a făcut și dezvăluiri emoționante despre relația sa cu fiul său, Aviv. Monica a subliniat că pentru o mamă, copilul său va fi întotdeauna micuț, chiar și atunci când va crește. Ea a evidențiat că venirea unui copil este o schimbare majoră în viața unei femei, care aduce cu sine responsabilități și bucurii nemărginite. Monica a mărturisit: „Mi se pare că m-a întrebat o dată cum a ajuns el la mine în burtă, pentru că știe că burtica mea a fost prima lui căsuță.”

Monica Anghel a reușit să-și impresioneze fanii nu doar prin vocea sa extraordinară, ci și prin sinceritatea și deschiderea sa în ceea ce privește viața personală și relațiile cu cei dragi.

stiricalitative