Georgiana mamă-eroină cu 20 de copii

Georgiana mamă-eroină cu 20 de copii

Georgiana, o femeie de 42 de ani, din comuna Stoenești, județul Argeș, a devenit cunoscută pentru cele 20 de copii pe care i-a crescut alături de soțul ei, Iosif. Despre această mamă-eroină, care spune că nu e nimic neobișnuit în a-și iubi atât de mult copiii, vom afla mai multe în următoarele rânduri.

În casa Georgianei Văcaru, nu există niciodată liniște. Cei 15 copii ai săi, din cei 20, umplu spațiul cu vocea lor veselă și trăirile lor zilnice. Fiecare copil are o poveste aparte, iar Georgiana își amintește cu drag de fiecare dintre acestea. Cu toate acestea, ea nu se consideră o mamă-eroină, ci doar o mamă care își iubește necondiționat copiii.

Georgiana și Iosif sunt împreună de aproape trei decenii, de când ea avea doar 17 ani. Cei doi s-au cunoscut la biserica penticostală din sat și s-au căsătorit în același an. Deși existau diferențe de religie, familiile lor au acceptat uniunea, fiind impresionate de seriozitatea și devotamentul lui Iosif față de Georgiana și copiii lor.

Cu primul copil venit doi ani după căsătorie, Georgiana și Iosif au continuat să aducă pe lume copii an de an. Cu toate acestea, mama de 20 de copii reușește să-și amintească fiecare nume și dată de naștere, datorită instictului matern puternic. În prezent, familia se bucură de prezența celui mai nou membru, Sofia, care doarme liniștită în brațele calde ale mamei sale.

Citește și  Florin Piersic Noutati despre starea de sanatate

Georgiana Văcaru este un exemplu de putere, iubire și dăruire într-o lume în care valorile autentice par a fi tot mai rare. Prin devotamentul ei față de familia ei mare, această mamă de 20 de copii demonstrează că, uneori, cele mai mari bucurii vin din lucrurile simple și sincere din viață.

stiricalitative