Teo Trandafir si-a dat demisia de la radio

Teo Trandafir si-a dat demisia de la radio

După ce s-a reîntors în televiziune, Teo Trandafir şi-a dat demisia de la radio. Vedeta se alătură lui Ilinca Vandici pe Kanal D 2, prezentând noul show „Follow us”, care aduce în prim plan subiecte de interes din lumea mondenă.

Pauza a fost una benefică pentru prezentatoareTeo Trandafir a recunoscut că pauza de câteva luni din televiziune i-a adus beneficii.

„Am primit această propunere cu bucurie și entuziasm. M-am bucurat mai ales de faptul că voi lucra cu Ilinca Vandici care, pentru mine, și nu numai, este un om extraordinar. O știu de foarte mulți ani și mi se pare această colaborare o minune.

Nu am resimțit această pauză, pentru că nu a durat foarte mult. A fost doar o pauză scurtă, care este, uneori, benefică.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru Spectacola.

Astfel, după ce s-a bucurat de întoarcerea în lumea televiziunii, Teo Trandafir a fost nevoită să facă o schimbare neașteptată.

Teo Trandafir şi-a dat demisia de la radioAscultătorii fideli ai emisiunii de la Radio Impuls a lui Teo Trandafir vor fi nevoiți să facă față unei pauze, deoarece prezentatoarea a decis să renunțe temporar la radio.

Citește și  Adevăratul Bobiţă din Las Fierbinţi acuzații la adresa producătorilor serialului. Dacă mă apuc să povestesc mai multe

„La radio, din păcate, voi renunța, pentru că emisiunea „Follow us!” va fi difuzată de luni până joi, de la ora 15.00, pe Kanal D2 și nu voi mai avea timp. Dar podcastul „Gând la gând cu Teo” va merge înainte cu siguranță. Încă nu știu cum îmi voi împărți timpul între emisiune și filmarea podcastului, dar, cu siguranță, voi face în așa fel încât să iasă totul așa cum trebuie.”, a explicat Teo Trandafir.

Pe lângă noul format al emisiunii „Follow us”, Teo Trandafir a fost impresionată și de show-ul „Insula de 1 milion”, pe care îl apreciază pentru intensitatea și provocările sale.

Citește și  Femeia i-a interzis să-l mai iubească pe fiul ei

„Este incredibil cum trăiesc niște oameni atât de diferiți, cu vârste, profesii, pasiuni, în mijlocul junglei. Cum se gospodăresc, din nimic, cum se leagă relațiile între ei, cum se iscă tot felul de conflicte. Iar probele sunt chiar dificile, trebuie să ai anduranță, îndemânare, să fii stăpân pe tine și perspicace. Pe mine reality show-ul asta m-a cucerit.”, a mai adăugat Teo Trandafir.

După revenirea pe micile ecrane, Teo Trandafir a fost nevoită să renunțe la postul de radio pe care modera o nouă emisiune.

stiricalitative