Ghicești cine e tânărul chipeș din imagine Toți românii îl adoră e foarte iubit în România

Ghicești cine e tânărul chipeș din imagine Toți românii îl adoră e foarte iubit în România

Pentru majoritatea dintre noi, tânărul chipeș din imagine este astăzi o persoană publică, extrem de cunoscută. Toți românii îl adoră, e foarte iubit în România, dar se pune întrebarea ghicești cine e tânărul chipeș din imagine?

Astăzi este una din vedetele de pe micile noastre ecrane, ajunsă la vârsta de 53 de ani, dar puțini știu care este numele său real, cel din buletin.

Născut în 1971, în Timișoara, Virgil Gătăianțu, tânărul chipeș din imagine după terminarea liceului, și având calitățile necesare, lua drumul Bucureștiului, intrând la Universitatea Națională de Muzică București, ulterior fiind admis în cadrul unuia dintre cele mai importante coruri din România, celebrul Cor Madriga., unde a activat din 1990, timp de  9 ani.

În aceeași perioadă pornește un proiect muzical cu care va ajunge pe scena Festivalului Mamaia, în 1998 și unde va câștiga și un binemeritat loc 3, ulterior urcând pe scenă alături de celebrul Ștefan Bănică Jr.

Având și o voce bună, din 1999 va intra pentru prima dată în lumea media românească, activând ca realizator de emisiuni radio, la Radio București, iar din 2000 își face debutul pe micile ecrane.

Încă nu ghicești cine e tânărul chipeș din imagine? Nu este nimic, îți vom spune noi cine este.

Citește și  Fiica lui a început să plângă să urle și să se tăvălească în supermarket

El este tânărul din imagine, una din vedetele TV extrem de îndrăgite de români, și cu multe emisiuni de succes la activ, pe micile noastre ecrane.

Începând cu primul an de televiziune, Virgil Ianțu avea să fie la cârma unui show cu mare succes, „Vrei să fii milionar”, varianta mioritică a celebrei emisiuni aduse de dincolo de ocean.

Ulterior, prezentatorul avea să intre în lumea celor mici, prezentând on alt format de succes, „Copii spun lucruri trăznite”, BigBrother sau Megastar, toate fiin emisiuni cu un număr mare de telespectatori de fiecare dată.

După ce a trecut pe la Kanal D și Prima TV, Virgil Ianțu se află în ograda TVR, loc în care prezintă un alt show de televiziune, „Câștigă România, un concurs de cunoștințe generale, dar are și o nouă variantă a celebrei emisiuni „Copii spun lucruri trăsnite”.

Citește și  Bunica cuplată cu un tânăr de 19 ani a rămas însărcinată. Cum a fost posibil

Nu cu mult timp în urmă, referitor la „The Feefties”, trupa cu care cânta și la relația actuală cu Ștefan Bănică Jr., Virgil ianțu declara că:

„A fost o etapă. Nu ne-am luat de la nimic. Au fost niște declarații în presă, și a lui, și a mea. Au fost niște orgolii din partea amândurora. Bine că a trecut. Ne-am întâlnit, am stat de vorbă.

(Cine greșise?) Probabil că amândoi și nu a mai contat. Era o prostie să stăm ca fraierii supărați”, a declarat Virgil Ianțu, în podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Astăzi, cu o carieră în televeziune de 24 de ani, și unul din cei mai apreciați realizatori TV, Virgil Ianțu este un om împlinit, profesional, dar și în privat, având o fiică, pe Jasmine din relația de 15 ani cu Roxana Alexandru, și care astăzi are 16 ani.

stiricalitative