Andra dezvăluie motivul plecării de la Vocea României

Andra dezvăluie motivul plecării de la Vocea României

Andra, una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească, a fost antrenor la show-ul Vocea României pentru câteva sezoane. Cu toate acestea, cântăreața a ales să-și dea demisia din cauza tensiunilor și conflictelor cu colegul său de scaun, Tudor Chirilă.[read more]Relația dintre Andra și Tudor Chirilă nu a fost una tocmai prietenoasă în timpul colaborării lor la show-ul de talente. Andra a mărturisit că a fost deranjată de comportamentul vulcanic al solistului de la Vama și de faptul că se simțea ca într-o competiție între antrenori. Pentru ea, Vocea României ar fi trebuit să fie despre ajutorul acordat concurenților și despre experiența acumulată în cariera sa muzicală.

“M-am lovit de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente”, a declarat Andra într-un podcast al lui Mihai Morar.

Andra: “Mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă”Andra a dezvăluit că s-a simțit dezamăgită și înșelată de producătorii show-ului Vocea României. Aceștia i-au promis că atmosfera va fi una echilibrată și respectuoasă, asemănătoare cu cea din afara competiției. Cu toate acestea, Andra a constatat că se crease un mediu în care antrenorii se atacau reciproc și aruncau “mici cuțite” unul către celălalt. Acest lucru a făcut ca experiența de la Vocea României să nu fie pe placul ei. Astfel, artista a luat decizia de a-și înainta demisia și s-a concentrat exclusiv pe juriul emisiunii Românii au Talent.

“Nu pot să zic că mi-a plăcut acest battle între antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, pentru că sunt o persoană competitivă și spun lucrurilor pe nume. Dar nu vreau să fiu implicată într-un joc în care nu simt plăcere. Am decis că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a mai adăugat Andra în cadrul podcastului.

Tudor Chirilă, campionul de la Vocea RomânieiDe-a lungul multiplelor sezoane ale emisiunii Vocea României, Tudor Chirilă și-a demonstrat în repetate rânduri calitățile de antrenor de excepție. Până în prezent, el a câștigat nu mai puțin de șase ediții ale show-ului de la Pro TV. Cel mai recent trofeu a fost obținut în 2023, când concurenta sa, Alexandra Căpitănescu, a ieșit învingătoare.

Tudor Chirilă a menționat că acea ediție a fost una extraordinară și că a făcut cea mai grea decizie la piesele Alexandrei. El a ascultat publicul și a înțeles că oamenii doresc să audă rock. Antrenorul a subliniat că are o responsabilitate față de concurenții săi și că este important să se lupte pentru ei. Victoria lor este și victoria lui.

Citește și  A fost abandonat într-o pubelă de gunoi pe când era bebeluș dar a reușit să-și găsească tatăl biologic după 25 ani

“Le mulțumesc celor care au comentat și mi-au dat direcția, tuturor celor din jurul meu (Irina Baianț, echipa de producție, band-ul și toți cei care au sprijinit momentele – sper să nu uit pe cineva, din cauza emoțiilor), dar mai ales publicului, care anul acesta m-a ghidat”, a declarat Tudor Chirilă după câștigarea finalei Vocea României.

Aceasta a fost povestea despărțirii dintre Andra și Vocea României, un show care a adus multe emoții și talent pe micul ecran. Fiecare artist are propriile sale motive și preferințe, iar Andra a ales să-și urmeze drumul în afara competiției. Rămâne de văzut cine va fi următorul antrenor care va completa scaunul lăsat liber de către Andra.

stiricalitative