Diana Matei dezvăluie provocările din căsnicia ei de 20 de ani

Diana Matei dezvăluie provocările din căsnicia ei de 20 de ani

Diana Matei, partenera de viață și colega de scenă a lui Marian Cleante, a dezvăluit recent prin ce provocări a trecut în căsnicia ei de 20 de ani. Cu toate că au întâmpinat momente dificile, cei doi au reușit să-și mențină relația solidă și să treacă peste obstacolele care le-au ieșit în cale.

Diana Matei a povestit că, așa cum se întâmplă în orice relație, au fost momente de tensiune și conflicte în căsnicia lor. Cu toate acestea, prin respect reciproc și o considerație profundă unul față de celălalt, au reușit să depășească aceste momente și să-și consolideze legătura.

Artista a mărturisit într-un interviu pentru Wowbiz.ro: „În momentele în care suntem de acord și totul este perfect, mă simt minunat. Dar, de obicei, există momente de dispută, deoarece nu avem motive reale de conflict, decât cele legate de profesie. Nu este mereu ușor, dar este un mariaj de succes.”

Una dintre cele mai grele perioade pentru Diana Matei a fost anul 2022, când s-a confruntat cu pierderea mamei sale și cu provocări profesionale stresante. Chiar dacă a încercat să rămână puternică pentru a face față tuturor responsabilităților, artista a recunoscut că a avut nevoie de timp pentru a se reconecta cu ea însăși și cu familia sa.

„A fost un an foarte greu, care m-a solicitat la maximum. Am încercat să nu îmi arăt slăbiciunile și să nu plâng prea mult, pentru că eram mereu ocupată cu proiectele mele profesionale. Cu toate acestea, acest an a fost marcat de suferință și am avut nevoie de timp pentru mine, pentru familia mea și pentru a-mi consola copilul care a resimțit absența mea în acele momente,” a spus Diana Matei.

Diana Matei a demonstrat că, indiferent de provocările întâmpinate, găsește mereu resursele necesare pentru a merge mai departe și a rămâne puternică, atât pentru ea însăși, cât și pentru cei dragi din jurul său.

stiricalitative