Maria Ghiorghiu afirmă că a avut o conversație cu Iisus Hristos. Ce i-a spus Salvatorul Tu ești

Maria Ghiorghiu afirmă că a avut o conversație cu Iisus Hristos. Ce i-a spus Salvatorul Tu ești

Maria Ghiorghiu, cunoscuta clarvăzătoare, a dezvăluit o experiență spirituală extraordinară pe blogul său personal – o viziune în care a interacționat cu Mântuitorul Iisus Hristos. Această întâlnire divină i-a adus o puternică impresie și i-a întărit încrederea. În plus, Maria Ghiorghiu a transmis un mesaj de înțelepciune, îndemnând oamenii să fie mai buni și să aibă grijă de cei aflați în nevoie și singurătate.

Într-o postare recentă de pe blogul său, Maria Ghiorghiu a făcut dezvăluiri uluitoare despre o întâlnire spirituală cu Iisus Hristos. În loc să discute despre visele premonitorii care i-au făcut faimoasă, de data aceasta ea a relatat o conversație directă cu Mântuitorul.

„Iisus Hristos mi-a vorbit astfel: Tu ești imaginea Mea! Cel care păstrează pentru sine darul pe care l-a primit de la Dumnezeu nu îi arată recunoștință Prea Sfântului nostru Binefăcător, adică Prea Sfântului Duh!”, a scris ea în prima parte a postării.

Clarvăzătoarea și-a deschis inima și a relatat în detaliu cum a avut loc această experiență divină.

„După ce mi-am încheiat rugăciunea și m-am întins în pat, gândurile mele s-au îndreptat spre o prietenă dragă pe care nu o văzusem de ani de zile. Mă gândeam la cariera ei și la modul în care ea își construise o identitate prin munca sa. În contrast, mă simțeam ca un om obișnuit, fără să reprezint pe nimeni și nimic. Această comparație m-a făcut să mă simt izolată”, a mărturisit Maria Ghiorghiu.

Totul s-a schimbat brusc atunci când a auzit o voce blândă și dulce, care a captivat-o pe loc.

„«Tu ești Imaginea Mea! Ești Imaginea a Cineva!», mi-a spus acel glas. Și, uimită, am văzut în fața mea imaginea lui Iisus Hristos răstignit pe crucea sa, cu chipul său sângerând și ochii albaștri privind spre cerul senin. În acel moment, am înțeles că și eu, un om obișnuit, pot fi imaginea lui Hristos”, a scris Maria Ghiorghiu.

În finalul postării, Maria Ghiorghiu a împărtășit un mesaj profund de compasiune și milă față de cei din jur.

„Este timpul să ne deschidem inimile și să fim mai milostivi. Să avem grijă de cei nevoiași și să fim un sprijin pentru cei aflați în suferință. În această perioadă specială, să încercăm să cultivăm în noi virtuți precum bunătatea, iertarea și milostenia”, a concluzionat ea.

stiricalitative