Gabriela Cristea se crede regina Internetului în bucătărie. Cum a filmat-o soțul ei în timp ce gătea

Gabriela Cristea se crede regina Internetului în bucătărie. Cum a filmat-o soțul ei în timp ce gătea

Gabriela Cristea a devenit o prezență remarcabilă pe internet în bucătărie, postând clipuri video în care împărtășește rețete. Recent, soțul ei, Tavi Clonda, a surprins-o în timp ce pregătea borș de rață cu tăiței. Cu toate acestea, Gabriela Cristea a fost criticată de către fani pentru că apărea îmbrăcată într-un mod considerat prea sumar.

La vârsta de 49 de ani, Gabriela Cristea s-a reinventat constant și a rămas conectată la schimbările din mediul online. Mai nou, își impresionează publicul pe TikTok cu rețetele filmate în propria bucătărie, uneori purtând ținute destul de sumare. Detaliile despre episodul de gătit filmat de Tavi Clonda și prepararea delicateselor au fost furnizate de LPF.

Imediat după întoarcerea din Maldive, Gabriela Cristea s-a întors în bucătărie și și-a pus șorțul, începând să gătească. Ea a optat pentru mâncare tradițională românească, renunțând la exotismul pe care l-a experimentat în vacanță. Tavi Clonda a surprins-o pe soția sa în timp ce pregătea borș de rață cu tăiței de casă.

Dialogul dintre cei doi, înregistrat de camera lui Tavi Clonda, a relevat planurile gastronomice ale cuplului și dorința lor de a se bucura de mâncare românească autentică.

Citește și  Sicriul luxos al lui Costel Corduneanu un omagiu grandios

Cu toate acestea, fanii au remarcat rapid ținutele sumare purtate de Gabriela Cristea în timpul gătitului și au exprimat nemulțumirea lor. Unele comentarii au sugerat că ar fi preferabil ca Gabriela să aleagă ținute mai decente, mai ales când este filmată, pentru a fi un model adecvat pentru fiicele sale.

Reacțiile făcute publice au subliniat importanța decenței și a unei prezențe corespunzătoare, mai ales în fața familiei și a publicului său online.

stiricalitative