Cum și-a prezis Lucas nepotul lui Tzancă Uraganu propriul final A prezis ziua de 29 aprilie.

Cum și-a prezis Lucas nepotul lui Tzancă Uraganu propriul final  A prezis ziua de 29 aprilie.

Într-un moment de adâncă tristețe, familia lui Tzancă Uraganu este zguduită de pierderea tragică a nepotului lor, Lucas, care a pierdut lupta cu o boală cumplită, cancerul. Lucas a fost un copil curajos și plin de speranță, care a purtat în el o premoniție întunecată, anticipând în urmă cu șapte luni ziua în care va pleca dintre noi, pe data de 29 aprilie.

Potrivit informațiilor furnizate de Cancan, micuțul Lucas a fost în luptă cu boala timp de șapte luni, însă, cu toată determinarea și încurajarea celor dragi, organismul său a cedat în fața acestei afecțiuni necruțătoare. Familia se pregătește acum pentru a-și lua rămas bun de la Lucas, iar Alina Marymar, iubita lui Tzancă, a ales să împărtășească o parte din durerea sa și să aducă un omagiu emoționant micuțului pe rețelele de socializare.

Marymar a postat un videoclip în secțiunea InstaStory, în care Lucas prezicea că o minune se va întâmpla pe data de 29 aprilie. Această premoniție, înregistrată cu opt luni în urmă, a devenit ulterior o realitate tragică. În mesajul său, Marymar îl numește pe Lucas “un sfânt”, evidențiind puterea și profunzimea semnificației sale în viețile celor din jur.

Într-un alt mesaj emoționant postat pe contul său personal de Instagram, Marymar își exprimă durerea și afecțiunea față de micuțul Lucas, pe care îl consideră “primul său copil”, chiar dacă acesta era doar nepot. Ea promite că nu îl va uita niciodată și îi adresează un omagiu plin de iubire și recunoștință pentru frumusețea și bunătatea din sufletul său pur.

Citește și  Doliu la PRO TV. Din păcate nu s-a mai putut face nimic

În aceste momente dificile, Tzancă Uraganu a amânat botezul fiului său, programat inițial pentru data de 14 mai, ca urmare a stării critice în care se afla nepotul său. Artistul a anunțat decizia pe pagina sa de Facebook, explicând că familia așteaptă o minune de la Dumnezeu și că botezul se va amâna cu siguranță. Este o perioadă grea pentru toți cei implicați, iar suportul și rugăciunile celor din jur sunt de neprețuit în aceste momente de cumpănă.

stiricalitative