Oana Radu Susține Că A Trăit Un Calvar Lângă Fostul Soț Ce I-Ar Fi Făcut Cătălin Dobrescu În Timpul Căsniciei Eu Eram Servitoarea Lui

Oana Radu Susține Că A Trăit Un Calvar Lângă Fostul Soț Ce I-Ar Fi Făcut Cătălin Dobrescu În Timpul Căsniciei Eu Eram Servitoarea Lui

Oana Radu și Cătălin Dobrescu și-au luat adio după patru ani de căsnicie, în urma unor neînțelegeri persistente. Deși Oana Radu și-a dorit să păstreze discreția în legătură cu separarea lor, comportamentul fostului ei partener a provocat o reacție puternică din partea ei. Pentru a pune capăt speculațiilor și zvonurilor, Oana Radu a ales să împărtășească public dificultățile pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu bărbatul care a fost alături de ea mulți ani.

Ea a făcut noi dezvăluiri despre momentele tensionate din fosta lor relație. Oana Radu a decis să pună punct relației cu Cătălin Dobrescu și să se distanțeze de el. Deși inițial a preferat să rămână discretă în privința divorțului, vedeta a fost nevoită să vorbească deschis despre provocările pe care le-a întâmpinat alături de fostul ei soț. A mărturisit că a căutat ajutor terapeutic pentru a se elibera de povara lui Cătălin Dobrescu, nu pentru a repara relația dintre ei. Oana Radu afirmă că fostul ei soț critica tot ce făcea ea și încerca să o schimbe.

Comportamentul autoritar al lui Cătălin Dobrescu în relație a deranjat-o pe Oana Radu. Ea a subliniat că fiecare acțiune, gând sau cuvânt al ei era supus criticilor fostului ei partener, iar el dorea să controleze întreaga relație. Cu toate acestea, atunci când erau în public, amândoi prezentau situația lor drept una fericită.În continuare, Oana Radu a reflectat asupra sentimentului de a fi fost “servitoare” emoțională a lui Cătălin Dobrescu. Ea crede că nu a existat niciodată dragoste reală din partea lui și că, de fapt, a fost vorba de o dependență emoțională, o combinație între obsesie și sindromul Stockholm.

stiricalitative