Fata din fotografie își închiriază jumătate din pat Află cât te costă să dormi alături de ea în fiecare seară pentru o lună

Fata din fotografie își închiriază jumătate din pat Află cât te costă să dormi alături de ea în fiecare seară pentru o lună

Monique Jeremiah din Australia a descoperit o modalitate neobișnuită de a-și suplimenta veniturile, și anume închirierea jumătății de pat pe care obișnuia să doarmă fostul ei iubit. Această practică i-a adus o sumă considerabilă de bani lunar, reprezentând o soluție creativă în contextul crizei economice.

Într-adevăr, pandemia de COVID-19 a determinat oamenii să caute soluții ingenioase pentru a face față dificultăților financiare. Monique Jeremiah, în vârstă de 36 de ani, a devenit cunoscută datorită acestui model de afacere inedit. Ideea i-a venit în urma izolării provocate de pandemie și necesității de a găsi surse suplimentare de venit.

Monique închiriază jumătate din patul său celor care caută o soluție de dormit la un preț accesibil, numind acest concept “așternut fierbinte”. Ea susține că această practică este ideală pentru cei capabili să se detaseze emoțional și să doarmă alături de o altă persoană într-un mod respectuos și lipsit de atașament. În schimbul acestei experiențe, Monique încasează aproximativ 631 de dolari lunar.

Practic, ideea este să existe două persoane care să-și respecte spațiul, valorile și limitele reciproc pentru a funcționa acest concept de “așternut fierbinte”. Este o formă de împărțire a spațiului, asemănătoare cu împărțirea unei camere cu două paturi, dar în acest caz, cei doi dorm împreună în același pat, fără a fi necesară o relație romantică.

Citește și  Un artist din Romania a murit intr-un accident rutier! Adrian Enache: Sa-i fie tarana usoara Tragedie in Romania!

Monique și-a promovat afacerea pe rețelele sociale, reușind să atragă atenția a mii de oameni. Clipul său recent, în care prezintă această metodă neobișnuită de închiriere a patului, a strâns peste 76.000 de vizualizări, ceea ce demonstrează interesul publicului pentru ideea sa inovatoare.

stiricalitative