Care e secretul mariajului dintre Mirela Vaida și soțul ei Alexandru.

Care e secretul mariajului dintre Mirela Vaida și soțul ei Alexandru.

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, au o relație de 16 ani și recent au împlinit 12 ani de la nuntă.

Prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit într-un interviu care e secretul cuplului său și cum reușesc să se înțeleagă atât de bine.

Mirela Vaida a mărturisit în cadrul unui interviu care e secretul relației de lungă durată pe care o are cu soțul ei, în afara faptului că au împreună trei copii care le fac zilele mai frumoasă și care i-au unit mai mult ca oricând.

Secretul relației longevive a Mirelei Vaida cu soțul ei, AlexandruPrezentatoarea de la Acces Direct și partenerul ei de viață se cunosc de 16 ani, iar în urmă cu 12 ani au decis să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu și la ofițerul de stare civilă. De atunci cei doi au un mariaj discret în lumina reflectoarelor, dar se bucură de o căsnicie liniștită, dar în care nu tot timpul e lapte și miere.

Bineînțeles, Mirela Vaida a mărturisit, ca în orice familie, că și în relația cu soțul ei există mici certuri și neînțelegeri, însă mereu reușesc să le traverseze cu brio.

”Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie”, a povestit Mirela Vaida pentru OkMagazine.ro

Citește și  Horoscop cu Neti Sandu. Ploua cu vesti bune pentru patru zodii

Mirela Vaida: ”Noi am evoluat împreună”Mirela Vaida a mărturisit că de când copiii lor au venit pe lume aceștia au devenit obiectivul principal al familiei, iar ea le-a dat și un sfat tuturor celor care sunt în relații și în căsnicii.

Prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit că niciodată nu trebuie plecat de la ideea că dacă te cerți cu partenerul trebuie să te desparți, ci să încearci să repari lucrurile și să nu uiți de tot ceea ce ați clădit împreună.

Citește și  FLORIN DUMITRESCU, FOC ȘI PARĂ! CE A PĂȚIT CELEBRUL CHEF: „NU-MI CER SCUZE, AȚI FOST NESIMȚIȚI!”

”E o relaţie organică, elastică, care se contractă, se dilată, îngheaţă, se topeşte. Şi, când mai ai şi trei copii, deja ei devin obiectivul suprem, toate trec mai uşor, supărările sunt mai mici, împăcările, mai frumoase. Lucrurile vin de la sine, dar trebuie să-ţi şi doreşti să tragi la „jugul“ familiei, cum se spune. Să nu porneşti de la ideea că familia este ca un pahar de unică folosinţă – la prima ceartă, îl arunci. Noi am evoluat împreună, am construit împreună şi mergem mai departe”, a mai spus vedeta.

stiricalitative