Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner 8 ani de relație la distanță

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner 8 ani de relație la distanță

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt un cuplu care a reușit să treacă peste obstacolele unei relații la distanță și să rămână uniți timp de 8 ani. Celebrând acest moment important în viața lor, cei doi au oferit noi detalii despre modul în care se descurcă în această situație.

[read more]

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că, deși trăiesc într-o relație la distanță, aceasta nu a influențat negativ legătura lor. Cuplul nu doar că nu și-a pierdut dragostea unul pentru celălalt, ci au reușit să o întărească prin comunicare și înțelegere reciprocă.

Fiind mereu în călătorii și având mai multe case în diferite țări, cei doi se adaptează la un stil de viață nomad. Din Elveția, Germania până în Austria, Mihaela și Felix petrec timp în hoteluri, fapt ce le facilitează întreținerea casnică. Prezentatoarea TV a menționat că acest lucru îi ajută să se concentreze pe lucrurile importante ale relației lor, fără să se preocupe de activitățile casnice precum gătitul sau spălatul.

Într-un mod amuzant, Mihaela a dezvăluit că Felix este destul de dezorientat în privința direcțiilor, având nevoie de ajutorul ei pentru a se orienta. Cu toate acestea, aceste aspecte mici cotidiene nu afectează în niciun fel relația lor, care este considerată de Mihaela ca fiind perfectă. Totuși, comunicarea prin intermediul platformelor virtuale precum Facetime joacă un rol important în menținerea apropiată a cuplului.

Despre oficializarea relației lor, Mihaela Rădulescu a declarat că nu este o prioritate pentru ei. Fiind doi oameni maturi și înțelegători, nu simt nevoia de a se conforma normelor societății și de a-și oficializa relația. Cu toate acestea, cei doi se bucură de viața lor împreună și nu își fac planuri de viitor care ar putea fi dezamăgitoare.

Cuplul a trecut prin numeroase provocări și zvonuri în presa românească de-a lungul anilor. Mihaela și Felix au învățat că este mai bine să nu ofere prea multe detalii despre relația lor, deoarece orice informație ar fi dată ar putea fi interpretată greșit. Cu toate acestea, nu au permis gurilor rele să le afecteze fericirea și au reușit să-și trăiască viața în cel mai frumos mod posibil.

Astfel, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner dau dovadă de o legătură puternică și de o încredere reciprocă în această relație la distanță. Despre viitorul lor, cei doi preferă să lase lucrurile să se desfășoare natural și să se bucure de fiecare clipă petrecută împreună.

Toți cei care admiră povestea lor de iubire sunt cu ochii pe ei, așteptând cu nerăbdare să vadă ce le rezervă viitorul acestui cuplu extraordinar.

[/read]

stiricalitative