Leonard Doroftei la cei 53 de ani ai săi se autodenumește un TATĂ MÂNDRU . Ce mult a crescut fiica lui Vanessa și ce carieră de onoare și-a ales BRAVOO.

Leonard Doroftei la cei 53 de ani ai săi se autodenumește un TATĂ MÂNDRU . Ce mult a crescut fiica lui Vanessa și ce carieră de onoare și-a ales BRAVOO.

Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, este o tânără înzestrată cu frumusețe și inteligență, în vârstă de 20 de ani, care se pregătește cu hotărâre pentru o carieră nobilă. Ea trăiește împreună cu întreaga sa familie în Canada, iar acest lucru a devenit realitate după ce inițial doar fratele mai mare al Vanessei a ajuns în această țară. Adaptarea la viața din Canada a fost o experiență comună pentru toți membrii familiei, iar planurile lor de viitor sunt ample și pline de speranță.

Pe lângă realizările impresionante ale tatălui său în domeniul sportiv, Leonard Doroftei, în vârstă de 54 de ani, împlinit pe 10 aprilie 2023, are multe alte motive de mândrie, iar unul dintre acestea este fiica sa superbă, Vanessa, care a ajuns deja la vârsta maturității și se pregătește cu dăruire pentru o carieră înaltă.

Fostul campion mondial WBA a decis să își mute familia peste hotare în 2019. Astfel, împreună cu soția sa și copiii, s-au stabilit în Canada, la Montreal, în speranța unui viitor mai bun. După aceea, Leonard și-a reluat cariera ca antrenor de box, în timp ce soția sa a găsit un loc de muncă la un aeroport.

„Monica lucrează și ea, la aeroport, mai mult pentru a fi activă. Ea este stâlpul familiei, cel care menține unitatea”, a povestit Doroftei.

Desigur, alături de cei doi soți locuiesc și cei trei copii minunați ai lor, care au planuri mari pentru viitor. Ca și frații săi, Vanessa Doroftei știe ce carieră își dorește. Momentan, ea este la colegiu, dar își pregătește drumul pentru a deveni medic. Părinții speră că fiica lor va reuși în această direcție și că îi va aduce în continuare numeroase motive de bucurie. Și având în vedere gena lor de campioni, putem fi siguri că Vanessa va face față oricăror provocări.

„Vanessa este la colegiu și, din discuțiile pe care le avem, sperăm că va deveni medic. Ea nu s-a adaptat aici, stă în casă de 4 ani. Singura sa evadare este când merge în România. Își dorește să urmeze Medicina, acasă. Este o fată isteață!”, a dezvăluit Leonard Doroftei.

Vanessa Doroftei își dorește să se întoarcă în RomâniaVanessa Doroftei a împlinit 20 de ani pe 4 octombrie 2023, iar cu această ocazie tatăl său nu a uitat să îi transmită un mesaj special și emoționant și în mediul online. Leonard Doroftei a postat o fotografie simpatică alături de fiica sa, realizată la restaurant, însoțită de un mesaj plin de dragoste pe pagina sa personală de Facebook.

„La mulți ani, Vanessa! Te iubim! ❤️”, a scris Leonard Doroftei pe contul său de socializare.

Deși a fost prezentă în atenția publică încă din copilărie, Vanessa Doroftei a surprins pe toată lumea cu transformarea sa spectaculoasă din ultima perioadă. Tânăra, cu o frumusețe aparte, este mai rezervată. Are profilul de Instagram privat și postează rareori fotografii cu ea pe rețelele de socializare.

Chiar dacă are întreaga sa familie alături, se pare că fiica lui Leonard Doroftei nu s-a adaptat deloc în Canada. Mezina familiei își dorește să revină în România și să își continue studiile universitare în țara natală.

stiricalitative