Andreea Marin face un anunț după 6 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu chiar la startul noului an.

Andreea Marin face un anunț după 6 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu chiar la startul noului an.

Andreea Marin, cunoscută drept “zâna surprizelor”, a dezvăluit detalii emoționante despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu. Deși sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor personală, cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă de aproape șase ani.

Într-un interviu recent acordat pentru Antena Stars, citat de Spynews, fosta prezentatoare de la “Surprize, surprize!” a deschis sufletul și a împărtășit modul în care durerea a fost elementul care i-a adus împreună.

Amândoi se aflau într-o perioadă dificilă a vieții lor atunci când au început relația, iar această împrejurare i-a apropiat și mai mult unul de celălalt.

Adrian Brâncoveanu s-a dovedit a fi un sprijin real pentru Andreea Marin. El a reușit să consolideze o relație frumoasă și cu Violeta, fiica vedetei din căsnicia ei anterioară.

“Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a adus împreună. Nu aveam cum să știm ce urma să se întâmple. Ascultându-ne, am realizat că avem multe lucruri în comun. Am descoperit că avem multe pasiuni și viziuni asemănătoare. Ne sprijinim reciproc. Suntem complementari”, a mărturisit Andreea Marin.

Chiar dacă nu a fost o poveste de dragoste la prima vedere, fosta prezentatoare crede că a făcut alegerea corectă pentru sufletul ei. Cu un trecut marcat de multe dezamăgiri în dragoste, Andreea Marin simte că acum este pe drumul cel bun.

În ceea ce privește căsătoria, vedeta a explicat că nu simte nevoia de a se căsători în viitorul apropiat. După divorțul de Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin s-a recăsătorit cu Tuncay Ozturk, dar căsnicia lor nu a durat mult. Cu Adrian Brâncoveanu, cel puțin momentan, nu există planuri de căsătorie.

“Cred în instituția căsătoriei, dar nu simt că este necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… Nu este ceva care să fie absolut necesar pentru a lega oamenii”, a explicat vedeta.

Citește și  Cum s-a îmbrăcat Andreea Marin de 8 Martie. Rochia vedetei i-a fascinat pe toți Îmi place mult de tot

În ceea ce privește căsnicia în ziua de azi, Andreea Marin observă schimbările în mentalitatea societății:

“Oamenii sunt acum mai concentrați pe interese personale care, în loc să îi unească, uneori îi despart. De aceea se întâmplă ce se întâmplă.”

În concluzie, Andreea Marin a vorbit despre perioada fericită prin care trece alături de Adrian Brâncoveanu.

“Noi suntem într-o etapă a vieții în care considerăm că dragostea este cel mai important factor de coeziune și, în același timp, un dar. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care au o legătură cu aspectul spiritual”, a încheiat vedeta.

stiricalitative