NEWSVali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a cedat iar poftei inimii

NEWSVali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a cedat iar poftei inimii

Vali Vijelie și soția lui, Carmen Rusu, se despart după 28 de ani de mariaj. Interpretul de manele a călcat iar strâmb, mai exact a cedat ”poftei inimii”, despre care cântă într-una dintre piesele sale. De data aceasta, partenera de viață nu l-a mai iertat și a anunțat că-l părăsește. Cum a fost surprins artistul în preajma amantei, dar și cum a reacționat el după apariția imaginilor?

Vali Vijelie, părăsit de soție, după ce a fost surprins iar cu o amantă

Deși are 53 de ani și este încă un bărbat căsătorit, Vali Vijelie încă aleargă după alte femei. Pare că nu și-a învățat lecția după ce în urmă cu peste două decenii a fost fotografiat alături de fosta amantă și chiar a primit iertarea soției. A fost mare forfotă atunci, dar și acum, însă de această dată ar putea rămâne doar cu amanta, căci soția a spus că nu mai trece cu vederea. Cine este cea care i-a furat inima solistului?

Totul a pornit după ce jurnaliștii de la cancan.ro l-au observat pe cântărețul de manele, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se plimba cu bentley-ul său de 250.000 de euro, prin zona Piața Presei din București. La un moment dat, s-a oprit la o benzinărie, dar nu pentru a face plinul bolidului său luxos.

Îmbrăcat la patru ace, artistul a coborât din mașină și i-a făcut semn unei tinere brunete să coboare dintr-un Uber. Aceasta s-a conformat cerinței lui, după care s-a urcat în autovehicul, fiind ajutată de iubitul ei. Încântat de ceea ce are în fața ochilor, Vali Vijelie nu s-a putut abține și i-a atins posteriorul amantei, gest care în mod cert a făcut-o pe soția lui să răbufnească la vederea imaginilor. Mai departe, cei doi s-au îndreptat către un complex rezidențial din Pipera și nu au mai ieșit de acolo.

Cine este noua amantă a lui Vali Vijelie

Cine ar fi noua amantă a manelistului? S-ar numi Alexandra și ar locui în Statele Unite ale Americii. Din când în când, mai revine în România pentru a-și vizita rudele. Momentan, Vali Vijelie nu a oferit o explicație concretă după ce a călcat strâmb pentru a doua oară…aparent, căci sunt zvonuri că a avut numeroase ”scăpări”. Totuși, a transmis un scurt mesaj.

Vali Vijelie si Carmen Rusu

Vali Vijelie, părăsit de soție după ce a înșelat-o iar

Mesajul transmis de soția lui Vali Vijelie

Solistul și-a supărat prin gestul său nu doar soția, dar cu siguranță și pe cei doi copii pe care îi are cu Carmen Rusu. De asemenea, interpretul mai are alți doi copii dintr-o căsnicie anterioară. Între timp, soția lui Vali Vijelie a confirmat pentru Fanatik.ro că renunță la interpret și că nu o va mai interesa pe unde și cu cine apare.”Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, au fost cuvintele lui Carmen Rusu.

Vali Vijelie neagă noua infidelitate

Pentru aceeași sursă, Vali Vijelie a precizat că totul este fals. Rămâne de văzut, așadar, dacă într-adevăr soția lui Vali Vijelie se va ține de cuvânt de această dată, în ceea ce privește despărțirea.

stiricalitative