Simona Halep atinsă de săgeata lui Cupidon Sportiva lasă să se înțeleagă că este din nou îndrăgostită.

Simona Halep atinsă de săgeata lui Cupidon Sportiva lasă să se înțeleagă că este din nou îndrăgostită.

Simona Halep se confruntă din nou cu probleme de sănătate care au determinat-o să se retragă de la mai multe turnee de tenis la care fusese invitată cu wild card. Recent, sportiva a anunțat că nu va participa la turneul de tenis de la Madrid, competiție pe care a câștigat-o de două ori în cariera sa, în 2016 și 2017, și în care a mai ajuns în finale în 2014 și 2019.

După meciul cu Paula Badosa de la WTA Miami, primul jucat după o pauză de peste un an și jumătate, Simona Halep a primit un wild card pentru a participa la turneul Mutua Madrid Open, programat între 23 aprilie și 5 mai.

Cu toate acestea, aflându-se pe locul 1146 în clasamentul WTA, Simona Halep nu va putea concura la Caja Magica din cauza unei accidentări la genunchi.

”Din păcate, corpul meu are nevoie de puțin mai mult timp pentru a fi pregătit și am luat o decizie grea, aceea de a nu juca la Madrid.

E dificil pentru că vreau să mă întorc în circuit cât mai curând, dar experiența îmi spune să nu mă grăbesc. Le mulțumesc organizatorilor Madrid Open, care mi-au oferit un wild card, dar și fanilor”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Cu toate acestea, sportiva este fericită și își exprimă acest sentiment pe rețelele sociale, unde a postat o fotografie cu un buchet de nouă trandafiri superbi. Gestul ei a generat speculații printre fani, care se întreabă dacă sportiva are un nou iubit după divorțul de Toni Iuruc.

Simona Halep nu s-a afișat oficial alături de niciun bărbat de la despărțirea de fostul său soț, Toni Iuruc.

stiricalitative