Cătălin Moroșanu A Dorit Ca Vestea Să Vină Direct De La El. A Făcut Acest Anunț După 19 Ani De Căsnicie

Cătălin Moroșanu A Dorit Ca Vestea Să Vină Direct De La El. A Făcut Acest Anunț După 19 Ani De Căsnicie

Cătălin Moroșanu, cunoscut și sub numele de “Moartea din Carpați”, se află acum în Republica Dominicană, pregătindu-se pentru provocările care îl așteaptă în cadrul emisiunii “Survivor România”. Cu toate acestea, în mijlocul luptelor pe care le are de dus, inclusiv cele din propria echipă, nu uită să sărbătorească un moment important: aniversarea a 19 ani de când Georgiana, soția sa, i-a intrat în viață și l-a făcut cel mai fericit bărbat de pe pământ.

Înainte de a pleca în această aventură, Cătălin Moroșanu a transmis un mesaj emoționant, postat pe rețelele de socializare în ziua de 7 februarie, la ceas aniversar. “Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele!”, i-a transmis el soției sale.

Dar cum a reușit Georgiana să câștige inima luptătorului? Prin dragoste necondiționată, prin sprijinul constant, prin îngrijirea rănilor și prin așteptarea nerăbdătoare a întoarcerii lui acasă. Așa cum se întâmplă și acum, când Cătălin luptă din greu în cel mai dur reality show de pe micul ecran.

“Am hotărât să scriu aceste rânduri la început de ianuarie, pentru că știam că la aniversarea noastră voi fi departe, dar am cerut ajutorul băieților să posteze acest mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge la locul nostru preferat ca în fiecare an.

Citește și  Halep suspendare 6 ANI Anunţ crunt după procesul TAS

Pe 7 februarie 2002 am avut prima întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani în care am fost împreună în toate momentele, atât cele bune, cât și cele grele.

Am luptat împreună pentru educația noastră, am împărțit momente în căminul din Vladimirescu și am trecut prin momente dificile, când ne permiteam doar un pachet de biscuiți în parcul Copou.

Tu ai fost mereu alături de mine, indiferent de situație. Te întorceai de la antrenamente și îmi bandajai rănile, mă încurajai să merg mai departe, în timp ce alții îmi spuneau să renunț.

Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ești persoana care îmi oferă echilibru în viață.

Mi-ai dăruit un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, dar sunt recunoscător pentru tot ceea ce am datorită ție. La mulți ani împreună, draga mea Georgiana!”, a scris Cătălin Moroșanu pentru soția sa.

Aceste cuvinte pline de emoție dezvăluie profunzimea relației lor și aprecierea pe care Cătălin o are pentru partenera sa de viață. Chiar și în mijlocul provocărilor și distanței, legătura lor rămâne puternică și solidă.

stiricalitative