Vedeta cu pensie uriașă. Multe persoane nu au bani nici pentru o pâine în timp ce ea încasează sute de milioane de la stat. Află cine este și cum justifică această sumă

Vedeta cu pensie uriașă. Multe persoane nu au bani nici pentru o pâine în timp ce ea încasează sute de milioane de la stat. Află cine este și cum justifică această sumă

Monica Tatoiu este o figură cunoscută în mediul media românesc, apărând frecvent ca invitată în diverse emisiuni de televiziune și emânând mereu un aer efervescent. Cu toate acestea, câți dintre noi știu cu adevărat detalii despre pensia ei?

Conform propriilor declarații, Monica Tatoiu primește lunar în jur de 10.000 de lei pe cupon, ceea ce indică că nu se confruntă cu probleme financiare majore. În prezent, este cunoscută mai ales pentru activitatea sa ca femeie de afaceri și pentru prezențele sale în emisiuni, unde își încântă publicul cu povești și întâmplări din viața sa.

Cu ceva timp în urmă, a dezvăluit că pe cartea sa de muncă figurează un salariu de nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro. Inițial, la începuturile sale, câștiga doar 600 de dolari, însă succesul și competența i-au adus o creștere substanțială a veniturilor.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu una specială, ci una pe care am dobândit-o prin plata regulată a taxelor și impozitelor și refuzând să accept plăți ‘la negru’. De-a lungul timpului, am observat că, atunci când ești indispensabil și competența ta este valorizată, salariul crește. Am pornit de la 600 de dolari și am ajuns la 10.000 de euro pe cartea de muncă”, a mărturisit Monica Tatoiu într-o emisiune televizată.

Citește și  Stăteam în stația de taxi de la Piața-Mare pe trotuar se apropia acest moșneag trist. Venea pe jos de la Silistraru de la o ferma unde a muncit și NU a fost plătit

Chiar dacă sumele pe care le primește sunt considerabile, Monica Tatoiu a recunoscut că, dacă nu ar fi căsătorită cu partenerul care îi este alături de atâția ani, ar fi cheltuit totul și nu ar mai fi avut nimic. Această declarație sugerează că, în ciuda succesului său financiar, gestionarea banilor poate fi o provocare, iar sprijinul partenerului de viață este esențial pentru menținerea echilibrului financiar.

stiricalitative