Șocul lui Mircea Badea Anunț Cumplit în Direct

Șocul lui Mircea Badea Anunț Cumplit în Direct

Mircea Badea, gazda emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 CNN, a împărtășit detalii din momentele dificile ale vieții sale, inclusiv o perioadă în care a fost lipsit de un loc de muncă.

În cadrul emisiunii de marți seara, difuzată pe 27 decembrie, Mircea Badea a dezvăluit aspecte intime din viața sa personală, inclusiv despre perioada dificilă în care a fost șomer.

„La vârsta de 30 de ani, în ziua mea, eram fără un loc de muncă și luptam cu lipsa banilor.

A fost o experiență înfricoșătoare! Am traversat numeroase perioade extrem de dificile din diverse perspective. Unele din cauze externe, altele din lupte interioare.

Dacă ar fi să pun pe hârtie toate aceste demoni interiori pe care i-am înfruntat în acea perioadă, aș scrie un tratat. Imaginează-ți să te confrunți cu foametea și, în același timp, să fii recunoscut de toată lumea? A fost greu!

Îmi amintesc că răsfoiam rubricile de anunțuri pentru locuri de muncă. Și nu era ceva nou pentru mine, pentru că am mai trecut prin asta și când lucram la emisiunea matinală cu doamna Teo Trandafir. Încercam să ne angajăm pentru un al doilea job. Aveam emisiunea matinală de trei ore și ne gândeam: ce facem după? Ne-am hotărât să ne chinuim și mai mult, să muncim pentru a putea supraviețui.”, a mărturisit Mircea Badea.

Acesta a explicat că în acea perioadă a căutat cu înverșunare un loc de muncă în orice domeniu, dar eforturile sale nu au fost răsplătite cu succes.

„Am trimis CV-uri în toate direcțiile, de la companii auto până la firme de telefonie mobilă pentru a lucra la call center. Dar nu am fost acceptați nicăieri, să fim înțeleși. Am încercat în cel puțin 20 de locuri și am ajuns chiar să ne înregistrez la Oficiul Forțelor de Muncă. Am încercat, dar a fost un eșec total. Nu am primit nicio ofertă. Am fost chemați la câteva interviuri, dar, se pare, nu am fost cei mai buni candidați.”, a adăugat Mircea Badea, subliniind că a rămas fără un loc de muncă timp de un an.

stiricalitative