Petre Roman și Silvia Chifiriuc după 17 ani de relație. Cum este căsnicia lor în prezent

Petre Roman și Silvia Chifiriuc după 17 ani de relație. Cum este căsnicia lor în prezent

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au celebrat recent 17 ani de relație, perioadă în care au devenit părinți pentru prima dată, având un băiat pe nume Petrus. Inițial, cuplul și-a făcut apariția în lumina reflectoarelor în 2007, după divorțul fostului premier de Mioara Roman. Silvia Chifiriuc rememorează că la începutul relației, Petre Roman a avertizat-o că vor fi subiect de interes intens în presă.

Cei doi au dezvăluit mai multe detalii despre viața lor într-un interviu recent. În cei peste 17 ani de relație, au experimentat atât momente pline de bucurie, cât și încercări dificile, precum pierderea părinților Silviei Chifiriuc.

De-a lungul timpului, au fost rar întâlniți în interviuri sau în emisiuni de televiziune. Cu toate acestea, au făcut o excepție recent, acordând un interviu împreună la Antena Stars, în care au discutat despre experiențele lor.

Silvia Chifiriuc a subliniat importanța recunoștinței în viața lor și cum aceasta a atras lucruri minunate pentru ei. Ea a vorbit și despre perioada dificilă de la începutul relației, când au fost subiect de intense speculații mediatice, dar și despre sprijinul pe care l-a primit din partea lui Petre Roman.

Citește și  Și-A Făcut Bagajul De Călătorie Însă Când L-A Pus În Portbagaj I S-A Părut Că Aude Ceva. A Rămas Uimit Când A Văzut Ce Intrase În El

“Relația noastră a fost puternic consolidată încă de la început. Ceea ce am primit de la Dumnezeu este o binecuvântare pe care o duc mai departe, atât pentru fiul nostru Petrus, cât și pentru mine”, a concluzionat Silvia Chifiriuc.

stiricalitative