El a fost primul iubit al lui Denise Rifai El mă testa

El a fost primul iubit al lui Denise Rifai El mă testa

Denise Rifai a dezvăluit recent detalii despre primul său iubit din perioada liceului, oferind o privire intimă în viața sa personală în cadrul unui podcast recent.

Invitată la emisiunea „Ac de Siguranță” moderată de Răzvan Exarhu, vedeta Kanal D a împărtășit o poveste captivantă despre prima întâlnire romantică cu iubitul său din adolescență.

Denise a mărturisit că prima întâlnire cu tânărul a fost una neașteptată, fiind invitată la o plimbare romantică cu tramvaiul, o propunere care a stârnit curiozitatea ascultătorilor.

„M-a invitat să mergem cu tramvaiul, chiar dacă aveam deja mașină, și mi-a spus că este o modalitate foarte romantică de a petrece timpul împreună. Era un gest neașteptat și atrăgător. Deși aveam mijloacele să mergem cu mașina, am fost intrigată de propunerea sa și am acceptat fără ezitare.”, a povestit Denise Rifai.

Citește și  SMILEY S-A FILMAT ÎN TIMP CE MERGEA SPRE SEDIUL POLIȚIEI. „N-O SĂ VĂ VINĂ SĂ CREDEȚI”. DE CE S-A BUCURAT ARTISTUL

Totuși, surpriza a venit atunci când s-a întâlnit cu el la locul stabilit pentru plimbare. Denise a descoperit că totul a fost doar un test pus la cale de tânărul său iubit. Acesta, deși dispunea de o mașină personală, a dorit să vadă dacă Denise va accepta să meargă cu tramvaiul, pentru a testa reacția sa și pentru a o impresiona cu o surpriză plină de umor și originalitate.

„M-a testat, iar eu am fost captivată de gestul său ludic și de intenția sa de a mă impresiona. Până la urmă, era totul doar un joc, iar el a dorit să vadă cum reacționez. A fost o experiență interesantă și amuzantă.”, a mai adăugat Denise Rifai, dezvăluind detaliile acestei întâlniri inedite.

stiricalitative