Loredana Groza s-a pozat într-un halat transparent. Val de reacții după ce a postat imaginea pe internet

Loredana Groza s-a pozat într-un halat transparent. Val de reacții după ce a postat imaginea pe internet

Loredana Groza, apropiindu-se de vârsta de 54 de ani, a provocat o adevărată vâlvă pe internet după ce s-a pozat într-un halat transparent. Reacțiile au fost variate, cuprinzând atât critici cât și susținători. Cu toate acestea, artista nu pare afectată de ceea ce se spune despre ea și își trăiește viața după propriile reguli.

Este frecvent întâlnit să o vedem pe Loredana purtând ținute decoltate și mulate, fotografiindu-se în ipostaze sexy, ceea ce a generat numeroase reacții contradictorii. Unii o admiră pentru îndrăzneala sa, în timp ce alții o critică pentru expunerea excesivă.

Recent, Loredana a postat pe mediul online o fotografie surprinsă la plajă, în care purta un halat alb transparent și un bikini negru, fără sutien. De-a lungul timpului, cântăreața a devenit tot mai deschisă în mediul online.

Mesajele primite au variat de la critici aspre la aprecieri entuziaste. Mulți internauți au lăudat-o pentru curajul de a se afișa așa cum este și pentru felul în care arată la vârsta de 50 de ani, în timp ce alții au criticat-o pentru excesul de dezvăluiri.

Fiecare postare a lui Loredana pe rețelele sociale devine subiect de discuție. Recent, artista a surprins pe fani cu câteva instantanee în care apărea în echipament de sport, pregătită să meargă la sală. Pozele o arătau în colanți mulați și un tricou semitransparent, evidențiindu-i abdomenul tonifiat.

Chiar și într-o astfel de ținută, Loredana nu a ezitat să-și arate senzualitatea, profitând de decorul unui perete cu graffiti pentru a-și evidenția trăsăturile. Cu un machiaj impecabil și o coafură impecabilă, solista a atras atenția și a adăugat un citat din filmul “Dirty Dancing”: „Nobody puts baby in a corner”.

Loredana a dezvăluit că secretul aspectului ei tânăr și tonifiat se datorează meditației, sportului și unei alimentații sănătoase.

stiricalitative