Șoferi drogați un pericol pe șosele

Șoferi drogați un pericol pe șosele

Intr-o tara in care numarul de accidente rutiere este ingrijorator de mare, o tragedie recenta a pus in lumina un alt aspect al pericolelor din trafic: soferii drogati. In ciuda faptului ca acestia reprezinta un real pericol pe drumurile publice, se constata ca autoritatile nu trateaza cu seriozitate aceasta problema. Un incident recent, soldat cu moartea unei tinere de doar 19 ani, a scos la iveala un caz de sofer drogat lasat liber pe strazi, pe durata anchetei.

In urma unui accident grav petrecut in Capitala, o tanara de numai 19 ani si-a pierdut viata. Ea se afla in masina condusa de un prieten drogat, care a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat peste alte doua autoturisme parcate. Familia si cunoscutii fetei sunt devastati de pierderea prematura si se roaga pentru linistea sufletului ei.

Mama tinerei decedate nu poate intelege cum s-a putut intampla o astfel de tragedie: „E absurd ce fac oamenii cand li se impietreste sufletul… Dar nu mai conteaza. Ioana noastra nu mai este. Rugati-va pentru sufletul ei frumos si cald”. Si matusa fetei este marcatata de suferinta: „Cei 5 copii ai familiei. Au ramas doar 4. Ioana, plecarea ta dintre noi ne-a spart sufletul in mii de bucati. Drum lin si fericire vesnica, copil frumos!”

Conducatorul auto, un tanar de doar 18 ani, a fost identificat ca fiind drogat, desi nu consumase alcool. Cu un permis de conducere obtinut cu putin timp inainte de tragedie, acesta se afla la volanul unei masini puternice. Cu toate acestea, procurorii l-au lasat liber pe strazi pe durata anchetei, considerand ca nu reprezinta un pericol pentru societate. Martorii accidentului au relatat ca soferul a pierdut controlul volanului dupa ce s-a intrecut cu un motociclist pe drum.

Citește și  Câți bani primește Jador pentru 5 săptămâni la Survivor All Stars. Artistul a câștigat o avere în scurt timp

Incidentul tragic este doar unul din multele cazuri in care soferii drogati pun in pericol viata celor din jurul lor. Cu toate acestea, autoritatile trebuie sa ia masuri mai ferme impotriva acestui fenomen pentru a reduce numarul de accidente si decese pe drumurile publice. Sa nu uitam ca tara noastra este campioana la numarul de morti pe sosele, iar aceasta statistica ingrijoratoare ar trebui sa determine autoritatile sa actioneze prompt si eficient impotriva soferilor drogati.

stiricalitative