Jador Primele Declarații Despre Copil După Ce S-A Speculat Că Oana Ciocan E Gravidă Mi-Aș Dori O Fată

Jador Primele Declarații Despre Copil După Ce S-A Speculat Că Oana Ciocan E Gravidă Mi-Aș Dori O Fată

Jador și-a dezvăluit sinceritatea și a vorbit deschis despre relația sa cu Oana Ciocan, femeia pe care a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars. Manelistul, în vârstă de 28 de ani, a făcut primele declarații despre zvonurile conform cărora Oana ar fi însărcinată.

La un eveniment dedicat foștilor concurenți de la Survivor All Star, Jador a împărtășit că se consideră norocos pentru că a cerut-o în căsătorie pe iubita sa chiar în locul în care s-au întâlnit. Acest moment a fost urmărit cu interes de o țară întreagă, iar manelistul a subliniat că a fost cel mai norocos să o ceară în căsătorie pe Oana Ciocan.

În legătură cu speculațiile legate de o posibilă sarcină a logodnicei sale, Jador a adus lumină asupra situației. Chiar dacă Oana nu a postat fotografii cu inelul de logodnă, artistul a confirmat că i-a oferit deja acest inel, dar că partenera sa preferă să țină viața lor privată și să evite expunerea excesivă pe rețelele de socializare.

Jador a dezvăluit că ei formează un cuplu de șase luni și jumătate și că preferă să se mențină discreți în mediul online pentru a evita judecățile nefondate. În ceea ce privește zvonurile despre o sarcină iminentă, artistul a evitat să ofere un răspuns direct, dar a exprimat deschis că ar fi încântat să aibă o fetiță. Cu toate acestea, el a subliniat că preferă să lase timpul să dezvăluie adevărul și să nu alimenteze speculațiile.

stiricalitative